breaking newsΔιεθνή

Ο Ρώσος σκηνοθέτης Andrei Konchalovsky: η Ρωσία ήταν πάντα υπό τις κυρώσεις του Θεού (βαρυχειμωνιά, χιόνια κ.α) κι επιβίωσε. Η Ρωσία θα επιβιώσει και χωρίς την Ευρώπη. Αμφιβάλω για το αντίθετο!

Ο Ρώσος σκηνοθέτης Andrei Konchalovsky με πολύ λυρισμό αναφέρεται στις οικονομικές κυρώσεις κατά της χώρας του: η Ρωσία ήταν πάντα υπό τις κυρώσεις του Θεού (βαρυχειμωνιά, χιόνια κ.α) κι επιβίωσε. Η Ρωσία θα επιβιώσει και χωρίς την Ευρώπη. Αμφιβάλω για το αντίθετο!

Ο Ρώσος σκηνοθέτης Andrei Konchalovsky : Μπορώ μόνο να δηλώσω ότι η Ρωσία θα επιβιώσει ακόμη και χωρίς Ευρώπη. Σχετικά με την Ευρώπη χωρίς τη Ρωσία – έχω μεγάλες αμφιβολίες για αυτό. Το ρωσικό έθνος ζει κάτω από κυρώσεις για χιλιάδες χρόνια. Αυτές οι κυρώσεις ήταν από τον Θεό: Ο καιρός, πολύ χιόνι, ένα σύντομο καλοκαίρι

Και η Ρωσία επέζησε υπό από αυτές τις κυρώσεις. Πόση ενέργεια χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε τον χειμώνα; 5 ή 10 φορές υψηλότερο από το ενεργειακό κόστος στην Ευρώπη… Επομένως, αυτές οι κυρώσεις… Εννοώ, κλείνοντας, για παράδειγμα, την ηλεκτρική ενέργεια στη Ρωσία, δεν θα γίνει τίποτα. Τα καταστήματα δεν θα γονατίσουν. Έκανα γυρίσματα στο Αρχάγγελεσκ, εκεί έκλεισε το ρεύμα – και δεν συνέβη τίποτα, δεν ήταν τρομακτικό. Αντίθετα, φανταστείτε να κλείσετε το ρεύμα στη Νέα Υόρκη! Και φανταστείτε τι θα γίνει!!!

dimpenews.com

Back to top button