Διεθνή

Ολόκληρη η προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού για ρωσο-ουκρανικό πόλεμο από νέα μαρτυρία! Για εξαγνισμό Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλη την Ουράνια Στρατιά! Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα θα υπερασπιστούν την Πατρίδα τους, θα πολεμήσουν το διάβολο.Ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σόδομων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος δεν είναι μαζί της είναι με τον διάβολο. Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Τα δολάρια και τα ευρώ θα γίνουν άχρηστα χαρτιά!!!!!

Ολόκληρη η προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού για ρωσο-ουκρανικό πόλεμο από νέα μαρτυρία του πρωτοπρεσβύτερου Αντρέι Τκάτσεφ:

Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού – “Για να εξαγνίσει την Αγία Ρωσία, ο Κύριος θα σηκώσει όλη την Ουράνια Στρατιά!”
Το 2011 δεν ήταν ξεκάθαρο πώς θα γίνονταν πραγματικότητα τα λόγια του γέροντα. Τότε, πίσω στο 2011, αυτά τα λόγια ήταν δύσκολο να τα πιστέψουμε. Όχι, όχι έτσι – το πίστευα, φυσικά, αλλά φαινόταν ότι ήταν πολύ μακριά από εμάς και δεν θα ήταν σαφές πότε …
Ο γέροντας είπε τα εξής:
«Θα υπάρξει αναταραχή, με την οποία θα ξεκινήσουν όλα».
Τον ρώτησαν:
-Τι, οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στη Ρωσία;

  • Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί στη Ρωσία.
    -Και τι, κάποιος θα επιτεθεί στις ΗΠΑ;
  • Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί.
    Η σύγκρουση θα ξεκινήσει μέσα σε μια μικρή χώρα. Η Ρωσία, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτό. Συνολικά, αυτή η αναταραχή θα διαρκέσει 3 χρόνια. Η πρώτη χρονιά θα είναι αιματηρή, η δεύτερη της πείνας, η τρίτη της νίκης.( έχει αποδοθεί και ως τα 3 Πάσχα)
    Πότε θα ξεκινήσει αυτή η αναταραχή;
    Εδώ θα πεθάνω, και σε ένα χρόνο θα αρχίσει.
    Ο πατέρας του Iωνάς κοιμήθηκε το 2012 και το Maidan ξεκίνησε το 2013.
    Να τι είπε ο γέροντας:

    ”Ο Κύριος έχει προετοιμάσει τη σωτηρία για τη Ρωσία. Την πρώτη εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, όλα τα σατανικά προϊόντα θα την εγκαταλείψουν και τότε όλα τα κακά πνεύματα θα φύγουν από την Αγία Ρωσία. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ολόκληρος ο πολυεθνικός λαός αυτής της χώρας θα ξεσηκωθεί για να πολεμήσει τον διάβολο. Η ειρήνη και η χάρη θα βασιλέψουν στη Ρωσία. Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα συνεργαστούν για να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους.
    Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Οι ασθένειες και τα προβλήματα θα φύγουν. Γιατί η αγάπη ο ένας για τον άλλον θα αρχίσει να πολλαπλασιάζεται σε κάθε Ρώσο.
    Οι Χριστιανοί θα προσεύχονται για τους Μουσουλμάνους – και τα δύο αυτά έθνη θα ξεσηκωθούν ενάντια στον διάβολο. Για τον εξαγνισμό της Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλο τον ουράνιο στρατό Του! Αντί για τον διεφθαρμένο Ιούδα, ο Κύριος θα βάλει τον λαό Του – Έχει πολλούς από αυτούς. Εάν προσεύχεστε σκληρά, τότε στο Ιωβηλαίο της Νίκης ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σόδομων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος είναι χωρίς αυτό είναι με τον διάβολο.
    Ο Κύριος θα απελευθερώσει νερό και φωτιά στον εχθρό της Ρωσίας. Όλες οι καταστροφές θα πέσουν πάνω τους και τα ευρώ και τα δολάρια θα γίνουν άχρηστα χαρτάκια.
    Τότε, το 2011, αυτά τα λόγια ήταν ακατανόητα. Ένα πράγμα ζέστανε την ψυχή – η Ρωσία δεν θα υποταχθεί στο σατανικό σύστημα. Αλλά σήμερα, αυτές οι λέξεις έχουν σημασία.
    Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε να κατοικεί ο Κύριος ανάμεσά μας για πάντα και για πάντα!.
  • dimpenews.com
Back to top button