breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πεθαivoυv Ξαφvικά και με φρεvήρεις ρυθμoύς γιατρoi και voσnλευτικό πρoσωπικό…

 

Καθώς η παγκόσμια ναζιστική προπαγάνδα υπέρ του επίσημου αφηγήματος της κατασκευασμένης-εργαστηριακής-planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 ισοπέδωνε κάθε αντίσταση στο θέσφατο αφήγημα που είχαν αναλάβει να επιβάλουν στην Ελλάδα οι Τσιόδρας, Κικίλιας, Χαρδαλιάς και σχεδόν το σύνολο του ξιπασμένου πολιτικού κόσμου με την βοήθεια των εγχωρίων επιστημόνων πάσης φύσεως, οι οποίοι με υποδειγματική προθυμία λησμόνησαν τον ρόλο της αμφιβολίας στη πρόοδο της επιστήμης, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας έσπευδαν να εμβολιαστούν με ζέση μη παραλείποντας κάθε φορά που τρυπιόντουσαν να παρακινούν με τις δηλώσεις τους και τους υπόλοιπους να λάβουν το θανάσιμο υγρό του Καματερού της Pfizer.

Ίσως δεν έχει προηγούμενο στην ανθρώπινη ιστορία οι άνθρωποι να πεθαίνουν με τόση προθυμία με την ψευδαίσθηση ότι είναι “συστημικοί” και πρέπει να υπακούουν και να πείθονται από τη σχετική προπαγάνδα των New York Times, του TIME, του Βloomberg, της Καθημερινής, του ΣΚΑΙ, του  Πρώτου Θέματος, κλπ.

Ποτέ άλλωτε στην Ιστορία δεν βρέθηκαν τόσοι πρόθυμοι κομπάρσοι του θανάτου, έτοιμοι να τρυπηθούν με τα θανάσιμα mRNA εμβόλια προς χάριν της συστημικότητος.

Καθημερινά σχεδόν ο Τony Blair μοιράζεται την ικανοποίησή του με τον Κlaus.

-Δόκτωρα μου, ακόμη κι εγώ δεν μπορούσα να φαντασθώ πόσοι βλαμμένοι θα πεθαίναν πρόθυμα πειθόμενοι από τη προπαγάνδα μας…

Βρισκόμαστε στις 8 Ιανουαρίου 2021. O ιστότοπος Φωνή της Καστοριάς θα έγραφε για τη διαβόητη Επιχείρηση Ελευθερία>

“Επιχείρηση Ελευθερία” από σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. Το πρωί ξεκίνησε ο εμβολιασμός του προσωπικού.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Χάτσιος, προτεραιότητα δόθηκε σε γιατρούς, νοσηλευτές, σε βοηθούς θαλάμων και σε όλους όσοι σχετίζονται με τον Covid-19 οι οποίοι δίνουν τον δικό τους αγώνα όλους αυτούς τους μήνες…

Δειτε τι παπαριες ειπε…

Ξεκινήσαμε στις 8 το πρωί και το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της πρώτης ημέρας, τόνισε ο κ. Χάτσιος, ο οποίος θα εμβολιαστεί, όπως είπε, τις αμέσως επόμενες μέρες.

” Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Η προσέλευση του προσωπικού ήταν αθρόα.

Ο προγραμματισμός είναι να γίνονται 50 εμβολιασμοί την ημέρα. Μέχρι την Δευτέρα θα ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση και τις επόμενες δύο μέρες θα συνεχίσουμε με το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου και θα ακολουθήσουν οι υγειονομικοί από τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και τον ΕΟΔΥ”, τόνισε ο κ. Χάτσιος και απηύθυνε ένα μήνυμα στους πολίτες της Καστοριάς λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν το εμβόλιο καθώς η διεθνής επιστήμη και οι γιατροί το έχουν εμπιστευθεί. Θεωρώ ότι το εμβόλιο είναι η μόνη διέξοδος για να γλιτώσουμε από αυτόν τον εφιάλτη και να μπορέσουμε να μπούμε σε μια κανονική ζωή”.

Από τους πρώτους οι οποίοι εμβολιάστηκαν σήμερα ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς Χρήστος Κουσουρής.

“Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι μια χαρούμενη ημέρα η σημερινή. Σήμερα μας δίνεται το όπλο με το οποίο θα καταπολεμήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό, που εδώ και δέκα μήνες τυράννησε και εμάς αλλά και τον πληθυσμό όχι μόνο της Καστοριάς, αλλά και όλης της Ελλάδας και του κόσμου γενικότερα.

Θα ήθελα να πω στους πολίτες της Καστοριάς να μην φοβούνται τίποτα. Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ακούμε τους επιστήμονες γιατί με τις οδηγίες των επιστημόνων θα καταφέρουμε να νικήσουμε αυτόν τον εχθρό”.

Turbo καρκίνοι, εμφράγματα, εγκεφαλικά, αναπηρίες πάσης φύσεως και εκατοντάδες άλλες παρενέργειες που θερίζουν τη παγκόσμια κοινότητα των εμβολιασμένων συμπολιτών μας θα ήταν το αποτέλεσμα των “ασφαλέστατων” εμβολίων.

πηγη

Back to top button