Άποψη

Βρέθηκε άστεγος στο αποχετευτικό της Λάρνακας. Ζούσε εκεί τους τελευταίους 6 μήνες.

Έτριβαν τα μάτια τους μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας υπάλληλοι του αποχετευτικού συστήματος Λάρνακας όταν η φιγούρα ενός κοκκαλιασμένου άντρα ξεπρόβαλε μέσα από μια σωρό από χαρτόνια και εφημερίδες .

Στα υπόγεια είναι η θέα..”.

Untitled-1Στην αρχή φάνηκε να ήταν φοβισμένος και αποπροσανατολισμένος αφού είχε να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους για πάνω από μισό χρόνο. Στη συνέχεια διακομηστικε σε ιδιωτική κλινική και ανθρωποι του Γραφείου Ευημερίας μίλησαν μαζί του μέσω ψυχολόγου και μας ενημέρωσαν πως χαίρει άκρας υγείας και πως ζήτησε να τον αφήσουν να μείνει μόνιμα εκεί αφού όπως συγκεκριμένα είπε: “Στα υπόγεια είναι η θέα..”.

 

Ο νεαρός άντρας, που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα του, ζούσε εκεί τους τελευταίους έξι μήνες αφού, όπως είπε στους αρμόδιους, έμεινε στους 4 δρόμους μετά από ένα άσχημο διαζύγιο. Τρεφόταν με ό,τι του έδινε η φύση και με πεταλλίνες της θάλασσας. Για νερό κατέβαινε σε πηγάδι που βρισκόταν κοντά στον τόπο διαμονής του.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νεαρός είχε καταφέρει να κλέψει ρεύμα και ίντερνετ από κοντινό υποστατικό ενώ είχε αναρτήσει στον υπόγειο αγωγό τηλεόραση 42″ ιντζών την οποία, όπως είπε, πρόλαβε να αρπάξει μετά από την έξωση που του έγινε από την πρώην κατοικία του.

 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Βρυαίνης διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

 

 

xeroteana.com

Back to top button