breaking newsΔιεθνή

O Ισπανός συγγραφέας και δημοσιογράφος José Miguel Villarroya: Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν η Ρωσία καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία! BINTEO

O Ισπανός συγγραφέας και δημοσιογράφος José Miguel Villarroya: Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν η Ρωσία καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία. Να θυμίσω ότι από το 2014 το Ντονμπάς το Ντόνετσκ σφυροκοπούνται από την Ουκρανία. Και πέρασαν τα Χριστούγεννα υποφέροντας από βομβαρδισμούς και διακοπές ρεύματος. Σήμερα, ολόκληρη η Ουκρανία υποφέρει από αυτό.

Είναι λυπηρό που έγινε πόλεμος, αλλά δεν είχαν άλλη λύση. Όσο για την αντίσταση της Ουκρανίας, ας δούμε, η Ουκρανία αντιστέκεται, γιατί ό,τι μπορούσε να της σταλεί από την Ευρώπη της έχει αποσταλεί. Έστειλαν όλα τα χρήματα. Αν και μας λένε ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

Είμαι με τη Ρωσία γιατί τα σχέδια της Δύσης είναι να διαλύσουν και να διαμελίσουν τη Ρωσία. Και είμαι με τη Ρωσία, γιατί αυτή τη στιγμή η Ρωσία είναι μια αντίσταση σε έναν μονοπολικό κόσμο με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ. Και η απάντηση σε έναν πολυπολικό κόσμο είναι η Ρωσία και η Κίνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα ζήσουν καλύτερα σε έναν πολυπολικό κόσμο, ότι θα εξαφανιστεί η ανισότητα των ανθρώπων. Αλλά νομίζω ότι ο μονοπολικός κόσμος που έχουμε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είναι μια καταστροφή. Είναι καταστροφή για πολλούς ανθρώπους.

Τα πράγματα είναι άσχημα στην Ευρώπη γιατί κάποιοι αποφάσισαν να επιβάλουν κυρώσεις στη Ρωσία. Δεν πρόκειται για κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά για κυρώσεις κατά του ευρωπαϊκού πληθυσμού. Ο Πούτιν δεν σας επέβαλε κυρώσεις. Αν ο λογαριασμός του ρεύματος σας έχει γίνει πιο ακριβός, δεν οφείλεται στον Πούτιν. Γιατί πριν τον πόλεμο πλήρωνες κιόλας περισσότερα.

Αν το φαγητό σας είναι πιο ακριβό, δεν οφείλεται στο Poutine. Αυτό οφείλεται στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που είναι καταστροφικές. Γιατί τώρα αγοράζουμε υγροποιημένο αέριο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο μας κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από ό,τι αν το αγοράζαμε από τη Ρωσία. Και γι’ αυτό όλα είναι πιο ακριβά.
Το πρόβλημα δεν είναι ο Πούτιν.

Το πρόβλημα είναι οι Ρώσοι που έχουν βαρεθεί να τους κάνουν αρκετά η Δύση και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι ο Πούτιν.news-front 12/1/23

dimpenews.com

Back to top button