Ελλάδα

κάντην από τας Βρυξέλλας το ταχύτερο

Μιλάμε για πολύ «ξύλο» μας ρίχνουν οι αιμοσταγείς “εταίροι μας”… Δεν γουστάρουν λέει με τίποτα την Αριστερά και τις ιδέες της και προσπαθούν να την βγάλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον Ευρωπαϊκό χάρτη προς γνώσιν και συμμόρφωση των άλλων κρατών!!!

Μας εκβιάζουν απροκάλυπτα αλλά δεν λένε κιόλας να μας πετάξουν από την Ευρώπη να βρούμε την ησυχία μας, διότι τέτοια που είναι, δεν την θέλουμε…

Και στο τέλος γιατί δεν ακυρώνουμε την δανειακή σύμβαση ως εκτός ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου αφού το χρέος είναι παράνομο, γεγονός που το κατέδειξε η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος της Βουλής.

epa04603551 Greek Prime Minister Alexis Tsipras makes a statement with French President Francois Hollande (unseen) after their meeting at the Elysee Palace, in Paris, France, 04 February 2015. Greek Prime Minister Alexis Tsipras met with EU leaders during a week of intense diplomatic efforts by Athens' new government to renegotiate the terms of its international bailout. EPA/YOAN VALAT

Έχει δίκιο ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτης, που λέει ότι αν η κυβέρνηση τελικά υπογράψει και ψηφίσει επέκταση της δανειακής μέσω της ολοκλήρωσης της 5ης αξιολόγησης , παρότι αυτή από άποψη δικαίου θα είναι εξίσου παράνομη όπως και οι προηγούμενες, εντούτοις πολιτικά (η κυβέρνηση) θα έχει ηττηθεί κατά κράτος αναγνωρίζοντας πλέον την πληρωμή ενός παράνομου χρέους με παράνομες συμβάσεις.

 

 

Ας πει ένα μεγάλο ΟΧΙ ο Τσίπρας στους τρομοκράτες και να την κάνει από τας Βρυξέλλας όσο πιο γρήγορα γίνεται… Η αποδοχή νέων υφεσιακών μέτρων συνιστά καταστροφή για την Ελλάδα και μια τέτοιου είδους συμφωνία όπως αυτή που βλέπει το φως της δημοσιότητας θα έχει  απρόβλεπτες συνέπειες για το Έθνος.

 

 

 

 

 

topontiki.gr

 

Back to top button