breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ahnenpass: το “passeport généalogique”-“γενεαλογικό διαβατήριο” δημιούργημα του Γ’ Ράιχ απόδειξη του ”ανήκειν” στην Άρια φυλή, προαπαιτούμενο για να διαθέτεις επίσημα έγγραφα, κάρτα προμήθειας για δημοσιοϋπαλληλική καριέρα κλπ!!!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις του δυστοπικού 2020-2021 είναι συμπτωματική!

To Ahnenpass “passeport généalogique” -“γενεαλογικό διαβατήριο”-πιστοποιητικό ότι ανήκεις στην προνομιούχα Άρια φυλή απαιτήθηκε από τις αρχές του Τρίτου Ράιχ και στην Αλσατία.

Ahnenpass: το “passeport généalogique”-“γενεαλογικό διαβατήριο” δημιούργημα του Γ’ Ράιχ απόδειξη του ”ανήκειν” στην Άρια φυλή, προαπαιτούμενο για να διαθέτεις επίσημα έγγραφα, κάρτα προμήθειας για δημοσιοϋπαλληλική καριέρα κλπ!!! Άνευ αυτού ήσουν ένα κοινωνικό απόβλητο καταδικασμένος σε γκετοποίηση χωρίς δικαίωμα εργασίας βιοπορισμού στάτους πολίτη….

Το Abstammungsnachweis (απόδειξη καταγωγής) εισήχθη με το νόμο της 7ης Απριλίου 1933, § 3 (Arierparagraph). Εφαρμοζόμενο στους δημόσιους υπαλλήλους, στόχευε στην εξάλειψη των λεγόμενων μη Αρίων και Εβραίων από τις δημόσιες υπηρεσίες.
Οι νόμοι της Νυρεμβέργης της 15ης Σεπτεμβρίου 1935 (Nürnberger Gesetze) επέκτειναν την υποχρέωση του “Abstammungsnachweis” σε ολόκληρο τον γερμανικό πληθυσμό με τη μορφή του Ahnenpass ή οικογενειακού δέντρου πιστοποιημένου από την αστική κατάσταση ή την εκκλησία κατά περίπτωση.

Τα μέλη των ναζιστικών οργανώσεων (NSDAP, SS, SA, δημόσια υπηρεσία ή οποιαδήποτε άλλη κρατική υπηρεσία κ.λπ.) έπρεπε να αποδείξουν την καταγωγή τους που ν’ ανάγεται χρονολογικά τουλάχιστον ως το 1800. Αυτό συνέβη, για παράδειγμα, για τα 8 εκατομμύρια μέλη του SDAP το 1945 ( έναντι 2.493890 το 1935) που έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν ήταν ούτε Εβραίοι ούτε Σλάβοι. Για άλλους πολίτες, ήταν συνήθως αρκετό να αποδείξουν την καταγωγή τους με αναγωγή στους παππούδες (τρίτη γενιά, πρόγονοι 4-5 και 6-7).

Η αρχή του Ahnenpass εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών (Reichoffice für Sippenforschung).Χωρίς τον Ahnenpas, δεν ήταν κανείς κάτοχος κανενός επίσημου εγγράφου ή κάρτας προμήθειας …!

Αυτό το έγγραφο (21 Χ 13 εκατοστά) περιείχε μια εισαγωγή του Χίτλερ, πριελάμβανε δύο σελίδες με συνοπτικές πληροφορίες για τους προγόνους (Ahnentafel = περίληψη), πολλές σελίδες κειμένου που εξηγούν το σύστημα και σελίδες έντυπου υλικού. Για να τοποθετηθούν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με προγόνους.

Το βασικό σημείο ήταν η γενεαλογία του κομιστή του εγγράφου. Ο κάτοχος έπρεπε να συμπεριλάβει όχι μόνο τον πατέρα και τη μητέρα του, αλλά και τους παππούδες του (και τους προπάππους για να είναι μέλος των ναζιστικών οργανώσεων). Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσαν να απαιτηθούν πρόσθετοι πρόγονοι, δεδομένου ότι η οδηγία προβλέπει ένα γενεαλογικό δέντρο που μπορεί να φθάσει στον πρόγονο N ° 63, σε περίπτωση αμφιβολιών ή για ευαίσθητες θέσεις … Η περίπτωση των βρεφών, των φυσικών παιδιών κ.λπ. μελετήθηκε και αποφασίστηκε από το Reichsstelle für Sippenforschung (Γραφείο οικογενειακής έρευνας) που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Αλσατία, που καταλήφθηκε και αντιμετωπίστηκε ως έδαφος που προσαρτήθηκε από τις αρχές του Τρίτου Ράιχ, επρόκειτο να γίνει πρότυπη επαρχία και ως εκ τούτου υποβλήθηκε επίσης σε αυτήν τη διαδικασία. Ήταν απαραίτητο να αποδειχθεί ότι κάποιος ήταν «γηγενής Γερμανός» για να μην υπαχθεί στο ναζιστικό διάταγμα της 16ης Δεκεμβρίου 1941 που προέβλεπε την κατάσχεση περιουσίας και την απέλαση όλων των «ανεπιθύμητων»: Εβραίων, Γάλλων πολίτες της …, Αλσατοί Φραγκόφιλοι, βετεράνοι της Κόκκινης Ισπανίας, Ρομά, άνθρωποι ξένων φυλών, καταδικασμένοι για κοινό ποινικό δίκαιο κλπ …

Το Ahnenpass ήταν το βασικό έγγραφο στο οποίο αποφασίστηκε η νομική κατάσταση των Αλσατών που έγιναν de facto Γερμανοί πολίτες, ακόμη και συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στη ζωή ή στο θάνατο των «υποψηφίων», ανάλογα με το αν το έγγραφο επικυρώθηκε ή όχι.

Εισήχθηκε από τους ρατσιστικούς νόμους της Νυρεμβέργης (15 Σεπτέμβρη 1935),τα πιστοποιητικά Αριανισμού (Abstammungsnachweise ou Ariernachweise) ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για δημοσιοϋπαλληλική καριέρα ή για το ανήκειν και την ανέλιξη στο Κόμμα. Το passeport généalogique (Ahnenpass), δημιουργήθηκε το Δεκέμβρη του 1937, και ήταν απαραίτητο για κάθε διοικητική διεκπεραίωση.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις του δυστοπικού 2020-2021 είναι συμπτωματική!

Η Ευρώπη οδηγήθηκε σχεδόν πριν μισό αιώνα στον πιο αιματηρό πόλεμο της Ιστορίας μέσα από τη λογική του διχασμού της μισαλλοδοξίας των μηχανισμών προπαγάνδας και λογοκρισίας της γκετοποίησης πληθυσμών του εθνοφυλετικού μίσους της Καθαρότητας. Η φυλετική καθαρότητα πιστοποιούμενη δια γενεαλογικών διαβατηρίων ήταν το μόνο εχέγγυο για κανονικότητα. Οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι ιθύνοντες είναι σίγουροι ότι με τις νέες λογικές διαχωρισμού γκετοποίησης πληθυσμών, εγκαθίδρυσης υγειονομικών πιστοποιητικών, πράσινων διαβατηρίων που τεκμαίρουν αυτή τη φορά την υγειονομική Καθαρότητα δεν οδηγούν την Ευρώπη σ’ ένα καινούργιο Δ’ Ράιχ κι έναν Γ’ και ακόμη καταστροφικότερο Παγκόσμιο Πόλεμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται όπως καταγγέλεται από πολλές πλευρές;;…

Όλη αυτή η περίσφιξη στο εσωτερικό η ενδυνάμωση και ο σιδερένιος βραχίονας είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση ή είναι μια προεκπαίδευση και μια εκγύμναση πληθυσμού δοθείσης ευκαιρίας για τις μελλούμενες συγκρούσεις;;

Mακάρι να μην επαληθευθεί αλλά το ιστορικό παράδειγμα δείχνει ότι ο αόρατος πόλεμος προοιωνίζει έναν υπαρκτό πόλεμο που θα διεξαχθεί με άλλους όρους…..

dimpenews.com

Back to top button