breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Τενεσί: Βρέθηκαν βίντεο με βιασμούς ανηλίκων στο κινητό «δημοφιλούς» προπονητή ποδοσφαίρου

Η αστυνομία συνέλαβε έναν «δημοφιλή» προπονητή ποδοσφαίρου στο Τενεσί των ΗΠΑ, αφού βρήκε βίντεο στο κινητό του όπου απεικονίζονται ανήλικα αγόρια να βιάζονται μη έχοντας τις αισθήσεις τους.

Ο Καμίλο Χουρτάντο Κάμπος κρατείται στο Φράνκλιν του Τενεσί, με τις κατηγορίες του βιασμού παιδιού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου, ενώ αναμένεται να απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες.

Η αστυνομία λέει ότι ειδοποιήθηκε αφού ο Κάμπος άφησε το τηλέφωνό του σε ένα εστιατόριο και οι υπάλληλοι άνοιξαν τη συσκευή, αναζητώντας πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη, ώστε να μπορέσουν να του το επιστρέψουν.

«Αυτό που βρήκαν, αντιθέτως, ήταν δεκάδες ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες παιδιών και έτσι κάλεσαν την αστυνομία», ανέφεραν οι αρχές στο δελτίο τύπου.

«Βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να βιάζει αναίσθητα αγόρια μεταξύ περίπου 9 και 17 ετών» αναφέρει η αστυνομία η οποία βρήκε εκατοντάδες εικόνες και βίντεο στο τηλέφωνο του 63χρονου.

Μέχρι στιγμής, οι βιασμοί «τουλάχιστον 10 παιδιών» βρέθηκαν στο τηλέφωνο και οι ντετέκτιβ κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τρία από τα θύματα. «Πέντε ακόμη για τα οποία δεν γνωρίζαμε έχουν επίσης εμφανιστεί. Η εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων αυτής της φρικτής υπόθεσης έχει πολύ δρόμο ακόμα», ανέφερε η αστυνομία του Φράνκλιν σε tweet τη Δευτέρα.

Οι ντετέκτιβ λένε ότι τα θύματα μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι βιάστηκαν επειδή βρίσκονταν σε αναίσθητη κατάσταση.

Ο προπονητής ποδοσφαίρου φέρεται να σύχναζε σε σχολικές παιδικές χαρές, όπου πλησίαζε και «στρατολογούσε» παιδιά για να παίξουν ποδόσφαιρο, πολλά από τα οποία αργότερα θα προσκαλούσε στο σπίτι του, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους.

Η εγγύηση του Κάμπος έχει οριστεί στα 525.000 δολάρια, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Williamson.

Prime News.

Back to top button