ΆποψηΚύπρος

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Petros Ashiotis

 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

 

mlklklTo EEE ήταν ένα πολύ έξυπνο επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης για να πάρει με την συγκατάθεση του αιτητή όλα του τα τραπεζικά του δεδομένα.

Βάζοντας σαν όριο να έχει κάποιος καταθέσεις κάτω των 5000 ευρώ που και ο πιό φτωχός πολίτης τα έχει εκεί για ώρα ανάγκης, έκοψαν τα εισοδήματα πάμπτωχων οικογενειών ληπτών δημοσίου βοηθήματος, δηλαδή παιδιών με ειδικές ανάγκες, παραπληγικών δηλαδή ατόμων που ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να φροντίσουν.

Και αν ένας παππούς ή μια γιαγιά,έβαζε στο όνομα τους λίγα λεφτά για ώρα ανάγκης, για μιαν εγχείρηση ή άλλη έκτακτη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, είδε η Ζέτα ότι το παιδί έχει 5,070 ευρώ σε ένα λογαριασμό και αμέσως κόβει το επίδομα. Μετά από επτά ολόκληρους μήνες ,σύμφωνα με στοιχεία της Βουλής, από τις 22,000 αιτήσεις ληπτών δημόσιου βοηθήματος εξετάστηκαν ΜΟΝΟ 10,000 και απέκοψαν το επίδομα από 1200 άτομα!!!!!

 

Γέροι, γριές που παίρνουν βασική σύνταξη των 350 ευρώ και που δεν ήξεραν να κάνουν αίτηση για το ΕΕΕ τους απέκοψαν την συμπληρωματική σύνταξη, ίσως για τιμωρία? Και άντε να ζήσουν με τα 350 ευρώ.Εσύ υπουργέ Ζέτα Αιμιλιανίδου και ΠτΔς Νίκο Αναστασιάδη, αν δεν είχατε τις τεράστιες περιουσίες, θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς επίδομα ή με σύνταξη μόνο 350 ευρώ?

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΌ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Back to top button