Ελλάδα

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναλάβει την «επιχείρηση» μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος

Η οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας , έχει  αποπροσανατολίσει τους Έλληνες από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο. Αυτόν της  ταχύτατης αλλοίωσης της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της.

 

 

 

Σύμφωνα με εφιαλτικές προβλέψεις,   σε περίπου  10 με 20 χρόνια, η Πατρίδα μας όπως την γνωρίζαμε, δε θα υπάρχει πια.

s3_reutersmedia_net_Σε δέκα χρόνια,  στο καλύτερο  παραθαλάσσιο οικόπεδο του πλανήτη , που έχει μπει στο « στόχαστρο»  πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών κατοίκων .

Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες θα γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των Ελληνίδων γυναικών. 

 

 

Το υπουργείο εσωτερικών , υπολογίζει μια ροή 100.000 ανθρώπων μόνο για το 2015. Πρόσθεσε, δε, ότι απέναντι από τη χώρα μας είναι συγκεντρωμένος ένας πληθυσμός 1.500.000 Σύρων, Αφγανών, Πακιστανών, Ιρακινών και άλλων μεταναστών.

Υπάρχουν  πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι στην Τουρκία βρίσκονται περίπου 3.000.000 λαθρομετανάστες, ενώ στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου είναι σε στάση αναμονής άλλο 1,5 εκατ.

Δηλαδή, 4.500.000 αλλοδαποί, κυρίως από εμπόλεμες χώρες, βλέπουν την Ελλάδα ως πρώτο σταθμό στο όνειρό τους  για να μετοικίσουν.

Σύμφωνα με το τουρκικό επιτελείο στρατού, στο  1 εκατομμύρια 625 χιλιάδες ανήλθε ο αριθμός των Σύρων πολιτών που κατέφυγαν στην Τουρκία, σύμφωνα με την τουρκική τηλεόραση TRT.

Στην ανακοίνωση που εξεδόθη από το Γενικό Επιτελείο σημειώθηκαν τα εξής: «ο αριθμός των Σύρων πολιτών που κατέφυγαν στην Τουρκία ανήλθε στο 1 εκατομμύρια 625 χιλιάδες άτομα εκ των οποίων οι διαδικασίες διέλευσης των 205 χιλιάδων Συρίων στην περιοχή Αϊν Αλ Άραμπ πραγματοποιήθηκε από τις συνοριακές μονάδες. Ήδη συνεχίζεται η έλευση των Σύρων πολιτών στα σύνορα της Τουρκίας εξαιτίας των συγκρούσεων στην περιοχή Τελ Αμπιάντ και η διαδικασία αποδοχής τους στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών βοηθειών».

 

 

Όλοι αυτοί οι πρόσφυγες,  στην συνέχεια « προωθούνται» στα ελληνοτουρκικά σύνορα υπ’ ευθύνη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, της στρατοχωροφυλακής και άλλων υπηρεσιών, για «περάσουν» απέναντι στα ελληνικά νησιά, με στόχο την υλοποίηση του σχεδίου «αλλοίωσης» του πληθυσμού της χώρας μας.

 

Κάθε μέρα συλλαμβάνονται από το Λιμενικό και την Αστυνομία 700-800 αλλοδαποί. Αφού γίνει απλώς η καταγραφή τους, κατευθύνονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, χωρίς προγραμματισμό και στοιχειώδη παρακολούθηση.

 

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα  pentapostagma.gr, τονίζεται ότι  έχει τεθεί σε εφαρμογή εδώ και λίγα χρόνια στην πατρίδα μας, το αποκαλούμενο ( σωστά ή όχι), σχέδιο « Ιμπραήμ», που έχει στόχο να εξαφανίσει τους Έλληνες και να «μετασχηματίσει» την Πατρίδα μας σε μία «άλλη χώρα».

 

Στόχος είναι η αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος  , ο διωγμός των Ελλήνων στο εξωτερικό , ή υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής , η άνοδο της εγκληματικότητας, και γενικώς η αποσάθρωση  όλου του ελληνοχριστιανικού υπόβαθρου στο οποίο στηρίζονταν η χώρα μετά το 1827.

 

Εάν δεν κινητοποιηθούμε ταχύτατα και αποτελεσματικά  σαν έθνος,  και εάν δεν λάβουν χώρα εξαιρετικά γεγονότα , η πορεία μας προς το όλεθρο είναι προδιαγραμμένη.

 

 

 

 

 

 

πηγή: .pentapostagma.gr

Back to top button