Διεθνή

35.000 χασιδικοί Eβραίοι Υπερορθόδοξοι Καμπαλιστές έφτασαν στο Ουμάν στην Ουκρανία στο λίκνο τους για γιορτή εβραϊκής Πρωτοχρονιάς .Μιλούν Γίντις κράμα Γερμανικής-Εβραϊκής! Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙ! BINTEO

Περισσότεροι από 35.000 χασιδικοί Eβραίοι προσκυνητές έφτασαν στο Ουμάν στην Ουκρανία για να γιορτάσουν την εβραϊκή Πρωτοχρονιά. Ο Χασιδισμός είναι υποκατηγορία των Υπερορθόδοξων Εβραίων που αναπτύχθηκε στην περιοχή της δυτικής Ουκρανίας κατά τον 18ο αιώνα και εξαπλώθηκε γρήγορα στην υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα, οι περισσότεροι ακόλουθοι του θρησκευτικού ρεύματος ζουν στο Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.Οι ιδέες του Χασιδισμού πηγάζουν αρκετά από την Λουριανική Καμπάλα, μία σχολή της Καμπάλα που έχει πάρει το όνομα της από τον ραβίνο που την ανέπτυξε, Ισάακ Λούρια. Οι Χασίμιδες ή Χασιμιστές μιλούν μεταξύ τους Γίντις, ένα κράμα Γερμανικής και Εβραϊκής γλώσσας. Η κοινωνία τους είναι διαχωρισμένη σε ανεξάρτητες σέκτες γνωστές και ως δυναστείες. Κάθε δυναστεία έχει και τον ηγέτη του, τον λεγόμενο Ρέμπε.

Στα πλαίσια του εορτασμού του νέου Εβραικού έτους ο Ζελένσκι συναντήθηκε με ραβίνους από όλη την Ουκρανία στο Κίεβο χθες. Ο Ζελένσκι στους ραβίνους: ” Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας”! Και με τους ναζί και με τους ραββί! Eίμαστε στο σωστό προ-αποκαλυπτικό στρατόπεδο!

Ουκρανία λίκνο το Παγκόσμιο Σιωνισμού όπως η Οδησσός που εδώ ανδρώθηκαν οι πατέρες του Σιωνισμού.

Δόγμα Ζελένσκι: η Ουκρανία θα γίνει το μεγάλο Ισραήλ!

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ 74 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.. Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙ! ΔΙΩΓΜΟΙ..

Οι Ουμανιστές της Ουκρανίας……

dimpenews.com

Back to top button