breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έκθεση Βόμβα: Οι πρωτεΐνες-ακίδας εισβάλλουν σε όλα τα κύρια όργανα, προκαλούν υπερεπιταχυνόμενη κυτταρική γήρανση, προκαλώντας μικρότερη διάρκεια ζωής

«Πιστεύω ότι η πρωτεΐνη-ακίδα, δρα ως φάρμακο Progeria – χορηγείται μέσω του ενδοθηλίου σε όλα τα όργανα», εξηγεί ο ερευνητής Walter M. Chesnut.

Οι πρωτεΐνες-ακίδας που σχετίζονται με τον ιό Covid-19 και τα πρωτεΐνες-ακίδα mRNA, θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιταχυνόμενη αποικοδόμηση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας τη βιολογική γήρανση των οργάνων πιο γρήγορα και επιφέροντας πρόωρο θάνατο.

Η τρομακτική υπόθεση διατυπώθηκε από Γάλλους ερευνητές, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι πρωτεΐνες-ακίδας που προκαλούνται από λοιμώξεις Covid και τα εμβόλια mRNA, συντομεύουν τις αλληλουχίες DNA γνωστές ως τελομερή, που προστατεύουν τα άκρα των χρωμοσωμάτων, μειώνοντας έτσι το προσδόκιμο ζωής.

Σε ένα άρθρο του Αυγούστου το 2021, που δημοσιεύτηκε στη γαλλική εφημερίδα France Soir , οι ερευνητές τόνισαν μια κινεζική μελέτη που έδειχνε ότι οι πρωτεΐνες-ακίδας βλάπτουν την ενδοθηλιακή λειτουργία στα ινδικά χοιρίδια, η οποία στη συνέχεια αναπαράχθηκε με ανθρώπινα κύτταρα.

«Η ομάδα [κινεζικής έρευνας], αναπαρήγαγε το in vitro πείραμα σε υγιή ανθρώπινα ενδοθηλιακά κύτταρα: η πρωτεΐνη-ακίδας δεσμεύεται έτσι στους υποδοχείς ACE2, βλάπτοντας τα μιτοχόνδρια των κυττάρων, προκαλώντας μικροθρόμβωση και ενδοθηλίτιδα», αναφέρει μια αγγλική μετάφραση της γαλλικής εφημερίδας.

Οι Γάλλοι ερευνητές, λογικά συνέχισαν να αμφισβητούν εάν οι πρωτεΐνες ακίδας που από εγχύονται στο σώμα από τις ενέσεις mRNA, θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια αποτελέσματα.

«Εάν αποδειχθεί ότι ο SARS-CoV2 προκαλεί επιταχυνόμενη κυτταρική γήρανση και ότι ο υπεύθυνος για αυτή τη γήρανση δεν είναι άλλος από την πρωτεΐνη ακίδα, πώς μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι τα εμβόλια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, όλα βασισμένα στην ακίδα, δεν οδηγούν επίσης σε επιταχυνόμενη αποικοδόμηση των κυττάρων των εμβολιασμένων ατόμων;». ρώτησαν οι επιστήμονες.

Η εργασία, που συνυπογράφει ο βραβευμένος με Νόμπελ και ιολόγος Luc Montagnier, εμβαθύνει σε μια σειρά μελετών που δείχνουν τις επιπτώσεις των λοιμώξεων από τον Covid, στα τελομερή και πώς συνδέονται τα βραχύτερα τελομερή με την επιτάχυνση της κυτταρικής βιολογικής γήρανσης.

Το άρθρο εξηγεί επίσης πώς το οξειδωτικό στρες – που εμφανίζεται στο σώμα σε σημεία φλεγμονής – παίζει ρόλο στη βράχυνση των τελομερών και πώς τα εμβόλια Covid-19 μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτικό στρες, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει αρνητικά τα δομικά στοιχεία DNA και RNA, γνωστά ως γουανίνες.

Ολοκληρώνοντας τη μακροσκελή μελέτη, οι ερευνητές συνόψισαν την υπόθεσή τους προειδοποιώντας κατά των θεραπειών με εμβόλια mRNA, γράφοντας:

«Πράγματι, με τη γήρανση, τα τελομερή επιδεινώνονται και επηρεάζουν την αναπαραγωγή των κυττάρων. Ο SARS-CoV2 πιστεύεται ότι προκαλεί βιολογική γήρανση ή επιτάχυνση της βιολογικής ηλικίας μέσω της αυξημένης βράχυνσης των τελομερών.

«Το ερώτημα που εύλογα μπορεί να τεθεί είναι το εξής: δεν είναι η πρωτεΐνη ακίδας ενεργή στα εμβόλια (Pfizer, Moderna, κ.λπ.) διεγείροντας/μπλοκάροντας τον υποδοχέα ACE2 που πιθανόν να αναστείλει την ευεργετική λειτουργία της προστασίας των τελομερών και, συνεπώς, να ενεργοποιήσει τη γήρανση ;”

[…]

«… Αυτός ο ιός προκαλεί αύξηση της βιολογικής ηλικίας σε άτομα που προσβάλλονται από τη νόσο, η επίδραση της οποίας πιθανώς ενισχύεται από την ένεση του εμβολίου. Με την πτώση της αποτελεσματικότητας στη μόλυνση, είναι επομένως απαραίτητο να αποφευχθεί η επιδείνωση της νόσου και γι’ αυτό η έγκαιρη αντιμετώπιση είναι επιτακτική».

«Αφήνωντας τη νόσο [Covid] να προχωρήσει πέρα ​​από τις πρώτες ημέρες και χρησιμοποιώντας εμβόλια ως τη μόνη λύση, υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγήσουμε σε μείωση της διάρκειας ζωής τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών».

«Δεδομένης της επιθυμίας να εμβολιαστούν παιδιά που δεν έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV2, η θεραπεία δεν θα πρέπει να είναι χειρότερη από τη νόσο ».

Ένας ερευνητής που δημοσιεύτηκε στη μελέτη του 2021, ο Walter M. Chesnut, συνέχισε την έρευνά του σε αυτό που ονόμασε “SPED” (Ενδοθηλιακή νόσος της πρωτεΐνης Spike), δημοσιεύοντας τα ευρήματά του στο Substack .

 

Σε μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, ο Τσέσνατ ανέφερε την τελευταία του υπόθεση: ότι «Η πρωτεΐνη-ακίδα του SARS-CoV-2 «Παραδίδεται» σε Όλα τα Όργανα μέσω του Ενδοθηλίου και προκαλεί Συστημικές Ανόητες Μεταφράσεις mRNA, που έχουν ως αποτέλεσμα Υπερεπιταχυνόμενη Γήρανση».

Πιστεύω ότι το ΣΤΑΔΙΟ I του Συνδρόμου Spike Protein Progeria (SPPS) είναι μια Ενδοθηλιακή «αντίδραση» στην ΕΙΣΒΟΛΗ της πρωτεΐνης ακίδας  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ. Σκεφτείτε αυτό σαν το σοκ του να βυθιστείτε σε παγωμένο νερό ή να σας ανατινάξουν με φωτιά. Υπάρχει ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ βλάβη: φλεγμονή, πήξη και όλα αυτά που συνοδεύουν μια προσβολή στο Ενδοθήλιο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η Πρωτεΐνη Ακίδα ΕΙΣΒΑΛΕΙ στο Ενδοθήλιο όλων των κύριων οργάνων, στη συνέχεια ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ mRNA ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ.

«Όμως, τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει, πιστεύω, ότι το ΣΤΑΔΙΟ II του SPPS [Σύνδρομο Spike Protein Progeria] είναι η ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ όλων των οργάνων μέσω ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ», έγραψε ο Chesnut. [Η υπογράμμιση του]

Ο Chesnut συνέχισε επισημαίνοντας πώς μια μελέτη έδειξε ότι ποντίκια με επιρρεπή σε σφάλματα πρωτεϊνοσύνθεσης, με λανθασμένα μεταφρασμένο RNA, έδειξαν χαρακτηριστικά πρόωρης γήρανσης .

«Ο Μάγος είναι πράγματι πίσω από την κουρτίνα», εξήγησε ο ερευνητής. «Βλέπουμε έναν 26χρονο να πεθαίνει. Αλλά αυτός ο 26χρονος έχει τα όργανα ενός 96χρονου. Δεν υπάρχει έκπληξη σε γρήγορους καρκίνους, νευροεκφυλισμό ή αιφνίδιο καρδιακό θάνατο – για έναν 96χρονο».

«Πιστεύω ότι η πρωτεΐνη-ακίδα, δρα ως φάρμακο Progeria – που χορηγείται μέσω του ενδοθηλίου σε όλα τα όργανα», υπέθεσε ο Chesnut.

«Δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω. Είμαι βαθιά λυπημένος και μουδιασμένος. Ανεξάρτητα από τα στοιχεία ή τις υποθέσεις που παρουσιάζονται – το συγκρότημα παίζει…»

«Και παίζει νεκρικό εμβατήριο», κατέληξε.

Οι ανησυχητικές πληροφορίες θα μπορούσαν να είναι ένας από τους κρίκους που λείπουν πίσω από το μυστηριώδες φαινόμενο των ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα.

Πηγή: infowars.com

primenews

Back to top button