breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

EctoLife: Το πρώτο εργοστάσιο τεχνητής μήτρας – μαζικής παραγωγής μωρών και γενετικά τροποποιημένων εμβρύων! ”Ο Θαυμαστός Καινούργιος κόσμος” της βιοτεχνολογίας…Τα μετανθρωπικά ”Χριστούγεννα” !!!! BINTEO

Baby factory: ο «Θαυμαστός καινούργιος κόσμος» είναι εδώ.. Αποκαλύφθηκε το πρώτο εργοστάσιο τεχνητής μήτρας μαζικής παραγωγής μωρών στον κόσμο.

Από τα μωρά φάρμακα στα μωρά προϊόντα. Το EctoLife, το πνευματικό τέκνο του Hashem Al-Ghaili με έδρα το Βερολίνο, ενός βιοτεχνολόγου και επιστήμονα επικοινωνίας, είναι μια ιδέα που βασίζεται σε πάνω από 50 χρόνια πρωτοποριακής επιστημονικής έρευνας.

Ακολουθεί η διαφήμιση για το πρώτο εργοστάσιο τεχνητής μήτρας στον κόσμο, το EctoLife, το οποίο λέγεται ότι μπορεί να «παράγει» έως και 30.000 μωρά το χρόνο. Ο σχεδιαστής του είναι ο Hashem Al-Ghaili, ένας Υεμενίτης μοριακός βιοτεχνολόγος, ο οποίος εξηγεί σε ένα tweet:

”Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περίπου 300.000 γυναίκες πεθαίνουν από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη. Η τεχνητή μήτρα EctoLife έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει τον ανθρώπινο πόνο και να μειώνει τον κίνδυνο καισαρικής τομής.”

ο κόσμος αποκτά το πρώτο εργοστάσιο τεχνητής μήτρας που τροφοδοτείται ολοκληρωτικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιτρέπει σε ένα στείρο ζευγάρι να συλλάβει ένα μωρό και να γίνουν αληθινοί βιολογικοί γονείς. Αυτή είναι μια τέλεια λύση για μια γυναίκα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεση μήτρας λόγω καρκίνου ή άλλων επιπλοκών. Με την ectolife οι πρόωρες γεννήσεις και οι καισαρικές ανήκουν στο παρελθόν.

Επινοήθηκε για να βοηθήσει τις χώρες που υποφέρουν από σοβαρό δημογραφικό κυρίως Ιαπωνία Βουλγαρία και Ν Κορέα και πολλές άλλες. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει 75 εργαστήρια με υψηλό εξοπλισμό. Κάθε υπερμοντέρνο εργαστήριο μπορεί να δεχθεί ως και 400 τεχνητούς αμνιακούς σάκους ή τεχνητές μήτρες.. καθεμιά είναι σχεδιασμένη για ν΄αναπαράγει τις ακριβείς συνθήκες που υπάρχουν στο εσωτερικό της μήτρας της μητέρας. Ένα τέτοιο μόνο κτίριο προδιαγραφών μπορεί να επωάζει ως και 30.000 μωρά που ”καλλιεργούνται” ετησίως..

Από τα μωρά φάρμακα στα μωρά προϊόντα. από την παραγωγή ( γέννηση) στην κατανάλωση ( θάνατο). Η Hectolife επιτρέπει στο μωρό σας ν΄αναπτυχθεί σε ένα περιβάλλον αμόλυντο. Οι τεχνητές μήτρες κατασκευάστηκαν με υλικά που δεν επιτρέπoυν στις σκόνες να κολλούν στην επιφάνεια τους.

Καθεμιά είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες να επιτηρούν τα σημάδια ζωτικότητας του εμβρύου τους κυρίως το καρδιακό παλμό, τη θερμοκρασία, την αρτηριακή πίεση, το αναπνευστικό ρυθμό και την επάρκεια του οξυγόνου. Το σύστημα βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη επιτηρεί επίσης τα φυσικά χαρακτηριστικά του εμβρύου σας και ειδοποιεί για κάθε δυνητική γενετική ανωμαλία.

Οι τεχνητές μήτρες είναι εξοπλισμένες με μια οθόνη που προβάλει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο επί της προόδου της ανάπτυξης του εμβρύου σας. Αυτά τα δεδομένα αποστέλλονται άμεσα στο κινητό σας για να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε την υγεία του μωρού σας από την άνεση του χώρου σας.

Η εφαρμογή σας προσφέρει ομοίως μια άμεση θέα υψηλής ευκρίνειας της ανάπτυξης του εμβρύου σας. Μια ιδική επιλογή στην εφαρμογή σας επιτρέπει να κοιτάτε timelapse (καρέ-καρέ) και να τα μοιράζεστε άμεσα με τους οικείους σας. Τα μωρά μπορούν ν’ αναγνωρίσουν τη γλώσσα και να μάθουν νέες λέξεις παραμένοντας εντός της τεχνητής μήτρας. Αυτή είναι εξοπλισμένη με εσωτερικά μεγάφωνα που μεταδίδουν μια ευρεία γκάμα λέξεων και μουσικής στο παιδί σας. Χάρη στην εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε τη λίστα ανάγνωσης που το έμβρυο σας ακούει.

Μπορείτε άμεσα να τραγουδήσετε στο μωρό σας και να το εξοικειώσετε με τη φωνή σας πριν τη γέννηση. Ο σκοπός μας είναι να σας διοχετεύσουμε μια προγεννητική νοημοσύνη που αντανακλά αληθινά τις επιλογές σας.

Η Ectolife βελτιώνει την εμπειρία σας σύνδεσης με το μωρό σας. Χάρη σε μια κάμερα 360 βαθμών εγκατεστημένης στην τεχνητή μήτρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάσκα σας της εικονικής πραγματικότητας για να εξερευνήσετε αυτό το ”είδωλο” του μωρού σας.Να δείτε και ν’ ακούσετε. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αφής χωρίς καλώδιο συνδεδεμένο στην τεχνητή μήτρα μπορείτε να αισθανθείτε τα χτυπήματα που κάνει με τα πόδια τους το έμβρυο μέσα στη μήτρα και να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

Με την Hectolife το έμβρυό σας θα δεχθεί τις καλύτερες τροφές για την ανάπτυξή του . κάθε πτέρυγα τεχνητής μήτρας είναι συνδεδεμένη με 2 κεντρικούς βιοαντιδραστήρες.Ο α΄περιέχει τροφές κι οξυγόνο που διοχετεύονται στο έμβρυο από έναν τεχνητό ομφάλιο λώρο. Αυτός ο βιο-αντιδραστήρας περιέχει ομοίως υγρό αντί του αμνιακού υγρού της μήτρας που περιβάλει το έμβρυο στην αληθινή μήτρα της μητέρας. Είναι πλούσιο σε ζωτικές ορμόνες, παράγοντες ανάπτυξης κι αντισώματα. Χάρη σ΄ένα σύστημα ελεγχόμενο από την τεχνητή νοημοσύνη κάθε έμβρυο δέχεται τροφές εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο β΄βιοαντιδραστήρας είναι για να αποβάλει όλα τ΄απορρίματα από τα μωρά. Ο τεχνητός ομφάλιος λώρος βοηθάει τα έμβρυα να διοχετεύσουν τ΄απορρίματά τους στο β΄αντιδραστήρα. Mε τη βοήθεια ενός λεπτού στρώματος από τεχνητά ένζυμα ο β΄αντιδραστήρας μπορεί στη συνέχεια να τ΄ανακυκλώσει και να τα μετατρέψει σε χρήσιμες τροφές.

Με αυτό το τρόπο η εγκατάσταση εξασφαλίζει μια ασφαλή και διαρκή τροφοδοσία στα έμβρυα σας. Mε την Hectolife οι αποβολές, και ο αδύναμος αριθμός σπερματοζωαρίων ανήκουν στο παρελθόν. Πριν να τοποθετηθεί το γονιμοποιημένο έμβρυο στην τεχνητή μήτρα η εξωσωματική γονιμοποίηση χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει και να επιλέξει το έμβρυο το πιο αξιόπιστο και γενετικά ανώτερο δίνοντας στο μωρό σας τη δυνατότητα ν΄αναπτυχθεί χωρίς κανένα βιολογικό εμπόδιο.

Κι αν θέλετε το μωρό σας να έχει ένα καλύτερο μέλλον σας προσφέρεται η δυνατότητα της γενετικής τροποποίησης πριν την εμφύτευσή του στην τεχνητή μήτρα. Χάρη στην τεχνολογία των γονιδίων CRISPR/Cas9 μπορείτε να τροποποιήσετε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του εμβρύου σας μέσω μιας ευρείας γκάμας 300 γονιδίων ( σσ ευγονισμός) .Tροποποιώντας γενετικά ένα σύνολο γονιδίων σας παρέχετε η δυνατότητα να εξατομικεύσετε διαλέξετε το χρώμα ματιών, μαλλιών, απόχρωση δέρματος (σσ ρατσισμός), τη φυσική δύναμη (σωματική ρώμη),το ύψος, το επίπεδο ευφυΐας του μωρού.

Σας επιτρέπει ομοίως να φροντίσετε περιθάλψετε κάθε γενετική κληρονομική ασθένεια. Πείτε αντίο στον πόνο της γέννας. Η Hectolife σας προσφέρει μια εναλλακτική σίγουρη κι ανώδυνη που σας βοηθά να γεννήσετε το μωρό σας χωρίς στρες.Η διαδικασία της παράδοσης του μωρού είναι απλή με το πάτημα ενός κουμπιού. Αφού εκκενωθεί το αμνιακό υλικό της τεχνητής μήτρας μπορείτε εύκολα ν΄ανασύρετε το μωρό σας από την τεχνητή μήτρα. Για τη διασφάλιση της διαφάνειας ακολουθεί δωρεάν τεστ DNA προς πιστοποίηση πατρότητας.

Δεν έχετε να φοβάστε για διακοπές ρεύματος στη μονάδα παραγωγής εμβρύων καθώς η εταιρία χρησιμοποιεί ενέργεια πολύ αποτελεσματική, καθαρή κι ανανεώσιμη από ηλιακή και αιολική. Κάτι που επιτρέπει την ολοκλήρωση τεχνητής κύησης χωρίς καμιά επιπλοκή. Και για όσους θέλουν μια λύση πιο πρακτική η εταιρία σας διευκολύνει τη ζωή.Χάρη στους μικροαντιδραστήρες και τις μπαταρίες μακράς διάρκειας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αμνιακούς σάκους-τεχνητής μήτρας μέσα στην άνεση του σπιτιού σας.Έτσι θα κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια χωρίς καμιά επιπλοκή γέννας.

Β΄ Γένεση, ευγονισμός, μετανθρωπισμός…. Τα μετανθρωπικά ”Χριστούγεννα” !!!! Δεν πρόκειται για δυστοπία αλλά για απτή πραγματικότητα.

Ectolife αναφορά στην έκτη μέρα Δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο του έδωσε ζωή..;

dimpenews.com

Back to top button