Διεθνή

Η Χεζμπολά ύψωσε τη σημαία της στη θέση al Raheb του ισραηλινού στρατού κοντά στα σύνορα με Λίβανο. Xάνουν έδαφος οι Ισραηλινοί! Προέλαση της Χεμπολά.

Η Χεζμπολά ύψωσε τη σημαία της στη θέση al Raheb του ισραηλινού στρατού κοντά στα σύνορα με Λίβανο. Xάνουν έδαφος οι Ισραηλινοί! Προέλαση της Χεμπολά. Νέο φιάσκο της Τσαχάλ.. δηλωτικό αδυναμιών του σταρτεύματος..

Έπαρση της σημαίας της Χεζμπολάχ στον ισραηλινό στρατιωτικό χώρο “al raheb” στα σύνορα με τον Λίβανο. Η Χεζμπολάχ φαίνεται να έκανε διείσδυση και ν΄ανακατέλαβε θέσεις από ισραηλινούς. Aνταλλαγές πυρών και σήμερα στα λιβανο-ισραηλινά σύνορα.

Al Manar : Η σημαία της Χεζμπολάχ υψώθηκε στην ισραηλινή στρατιωτική τοποθεσία “al rahb” στα σύνορα με τον Λίβανο.

Δήλωση που εξέδωσε η Ισλαμική Αντίσταση στον Λίβανο:

Στο πλαίσιο της απάντησης στις παρατεταμένες επιθέσεις των Σιωνιστών στα παραμεθόρια χωριά, α μέλη της Αντίστασης επιτέθηκαν στην σιωνιστική θέση “al rahb” με άμεσα και κατάλληλα όπλα.

Στόχευσαν με κατευθυνόμενους πυραύλους ένα άρμα Merkava στην τοποθεσία Raheb, γεγονός που οδήγησε στο να χτυπηθεί άμεσα και στο πλήρωμά του να σκοτωθεί ή να τραυματιστεί.

Ο ισραηλινός στρατός κηρύσσει την περιοχή που βρίσκεται από τα σύνορα του Λιβάνου σε απόσταση 4 χιλιομέτρων ως κλειστή στρατιωτική ζώνη, από την οποία απαγορεύεται η είσοδος σε εποίκους. Ζητάει από εποίκους στα σύνορα με τον Λίβανο, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την σύνορα, να μείνει κοντά στα καταφύγια.

dimpenews.com

Back to top button