Διεθνή

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: ως αντίποινα για Makeevka σκοτώσαμε με πυραυλική επίθεση 600 Ουκρανούς στρατιώτες στο Kramatorsk!

Το Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας με ανακοινωθέν του σήμερα δηλώνει πως σ΄επιθέσεις του για αντίποινα στο χτύπημα στη Makeevka σκότωσε 600 Ουκρανούς στρατιώτες στο Kramatorsk

«Σε απάντηση στο εγκληματικό χτύπημα του καθεστώτος του Κιέβου τα πρώτα λεπτά του Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη μια επιχείρηση αντίποινων από τη διοίκηση της Ενωμένης Ομάδας Ρωσικών Δυνάμεων για την προσωρινή ανάπτυξη ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στον οικισμό Makeevka στη. Λαϊκή Δημοκρατία Ντόνετσκ.

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δομές πληροφοριών ανακάλυψαν αξιόπιστα και επιβεβαίωσαν μέσω πολλών ανεξάρτητων καναλιών τα σημεία προσωρινής ανάπτυξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην πόλη Kramatorsk.

Υπήρχαν περισσότεροι από 700 Ουκρανοί στρατιωτικοί στον ξενώνα Νο. 28 και περισσότεροι από 600 Ουκρανοί στρατιωτικοί στον ξενώνα Αρ. 47.

Ως αποτέλεσμα μιας μαζικής επίθεσης με πυραύλους σε αυτά τα σημεία προσωρινής ανάπτυξης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 600 Ουκρανοί στρατιωτικοί».

Ως ήταν αναμενόμενο η ουκρανική πλευρά διαψεύδει τις υφιστάμενες απώλειες.

dimpenews.com

Back to top button