Διεθνή

Πανεμβολιασμένη Γαλλία: εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από αρχή πανδημίας με πάνω από 91.000 κρούσματα! Φαρμακοεπαγρύπνιση: 121.486 δηλωμένες παρενέργειες εκ των οποίων το 24% σοβαρές!

Mια μια οι χώρες οδηγοί του πανεμβολιασμού καταποντίζονται σε δίνη πρωτοφανούς έξαρσης κρουσμάτων. Η Γαλλία με εμβολιασμένο πλήρως το 72,6% του πληθυσμού της δια του Υπ. Υγείας του Olivier Véran ανακοίνωσε 91.000 ημερήσιων κρουσμάτων COVID19 που ταυτοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο κι αποτελεί εθνικό ρεκόρ από έναρξη πανδημίας. Είναι οι “χειρότεροι αριθμοί που καταγράφηκαν ποτέ από την αρχή της πανδημίας “. lci

Τα μέτρα δεν απέδωσαν είμαστε στην προεμβολιακή περίοδο και χειρότερα σε επίπεδα κρουσμάτων θανάτων. Μήπως κάτι δεν κάναμε σωστά;;

Την ίδια στιγμή ο τελευταίος επίσημος απολογισμός των παρενεργειών από εμβόλια που δημοσιεύθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Φαρμάκων -Agence Nationale de Sécurité du Médicament τη γαλλική Φαρμακοεπαγρύπνιση δίνει 121.486 δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών εκ των οποίων το 24% είναι σοβαρές.. Τι ανήκεστο βλάβη υπέστησαν αυτοί οι άνθρωποι;; Σύμφωνα με το σημερινό εθνικό ρεκόρ κρουσμάτων στη Γαλλία το εμβόλιο αποδείχθηκε αναποτελεσματικό και σύμφωνα με την γαλλική Φαρμακοεπαγρύπνιση το εμβόλιο αποδεικνύεται και μη ασφαλές. Αυτό το εμβόλιο θέλουν να κάνουν υποχρεωτικό για όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό γι αυτό προχωρούν και σε νέα lockdown τη προσφιλή μέθοδό τους εκβιασμού..

Kαι κάτι θετικό ο Υπ. Υγείας Γαλλίας αναφέρει ότι “οι πρώτες σοβαρές δημοσιεύσεις μοιάζουν να πιστοποιούν ότι το στέλεχος Omicron θα είναι 2 με 2,5 φορές λιγότερο επικίνδυνο από το στέλεχος Delta” Ωστόσο η πρόβλεψή του είναι πολύ πιο επιφυλακτική συγκριτικά με βρετανικές μελέτες και νοτιοαφρικάνικη για να δικαιολογήσει προφανώς τα δυσανάλογα μέτρα που προαναγγέλει.

dimpenews.com

Back to top button