Ελλάδα

Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ! «Πρόσβαση παντού και για όλα» ζητάει το ΔΝΤ από την κυβέρνηση

Με άγριες διαθέσεις επιστρέφει την Πέμπτη η Τρόικα, προκειμένου να αρχίσει την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας ούτως ώστε το μνημόνιο να έχει κλείσει έως τις 20 Αυγούστου.

 

 

dnt-belkouleskouΤη στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών διαρρέει ότι αναζητείται φόρμουλα για να κρατηθούν εκτός κτιρίου οι εκπρόσωποι των δανειστών που θα ελέγξουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας, το ΔΝΤ στέλνει το δικό του τελεσίγραφο όσον αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες θα πρέπει να γίνει η επάνοδος των ελεγκτών. «Πρόσβαση παντού και για όλα» ζητάει το Ταμείο, εγείροντας -σύμφωνα με πληροφορίες του διαδικτύου- με επιμονή το θέμα με την επανεγκαταστάση των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ζητούν οι εκπρόσωποι τους «να κάνουν την δουλειά τους όπως ακριβώς την έκαναν μέχρι σήμερα».

 

 

Η κ. Λαγκάρντ από κοινού με τον κ. Τόμσεν φέρονται να έχουν θέσει ως απαράβατο όρο το ζήτημα των συναντήσεων των τεχνικών κλιμακίων με τους υπουργούς της κυβέρνησης στην Αθήνα.

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη η νέα εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου έχει ήδη λάβει κατευθυντρίες γραμμές από τους Τόμσεν-Γκογιάλ για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην Ελλάδα, θέματα για τα οποία έχει ενημερωθεί λεπτομερώς με όλες τις ενδείξεις να συντείνουν στο συμπέρασμα ότι αναμένεται να έρθει στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις.

 

 

 

 

 

 

crashonline.gr

Back to top button