breaking newsΔιεθνή

Κρεμλίνο: αύριο Παρασκευή θα γίνει επίσημα η προσάρτηση των 4 περιοχών στη Ρωσία. Βαρυσήμαντη ομιλία Πούτιν! Η Ρωσία απερίσπαστη αλλάζει τον Ευρωπαϊκό χάρτη και τις παγκόσμιες ισορροπίες.

Kαι τώρα στο δια ταύτα. Αύριο στις 15.00 μμ ώρα Μόσχας, το Κρεμλίνο θα φιλοξενήσει τελετή υπογραφής συμφωνιών για την είσοδο των νέων εδαφών στη Ρωσία, Λόγκανσκ, Ντόνετσκ, Ζαπορίζια, Χερσώνα. Προσάρτηση.
Οι συμφωνίες θα υπογραφούν και με τις 4 περιοχές όπου έγιναν τα δημοψηφίσματα. Θα υπάρξει μακροσκελής ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό ανακοίνωσε ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Ζελένσκι συγκαλεί επείγουσα σύσκεψη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της εναπομείνουσας Ουκρανίας για αύριο. Η αναξιοπιστία του είναι δεδομένη. Όπλιζε τα μυαλά των μελλοθάνατων στρατιωτών του και της κοινής γνώμης πως θα πάρει πίσω την Κριμαία και τώρα εκτός της Κριμαίας χάνει έδαφος που ισοδυναμεί με το 1/3 της Γερμανίας…

Η Ρωσία απερίσπαστη αλλάζει τον Ευρωπαϊκό χάρτη και τις παγκόσμιες ισορροπίες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το Κρεμλίνο θα επιδώσει τηλεγράφημα στις ουκρανικές δυνάμεις που καταλαμβάνουν ακόμη μέρος των περιοχών που θα προσαρτηθούν στη Ρωσία 2 εβδομάδες καιρό για ν’ αποσυρθούν. Αν δεν το πράξουν θα καταστραφεί όλη η ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας.

dimpenews.com

Back to top button