breaking newsΕλλάδα

«Τσούζει» τους Τούρκους ο τεράστιος σταυρός που δεσπόζει στη Νέα Βύσσα Έβρου! Ελπίζουμε να μην τον κατεβάσει η ελληνική κυβέρνηση (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένας μεγάλος φωτεινός Σταυρός τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας στα ελληνοτουρκικά σύνορα και είναι ορατός στην Αδριανούπολη, αλλά και άλλες τουρκικές περιοχές. Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του φερεφώνου του Ερντογάν, εφημερίδας Yeni Safak!

 

Για «νέα πρόκληση» της Ελλάδας κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα αναφερόμενη στον τεράστιο Σταυρό που τοποθετήθηκε στη Νέα Βύσσα Έβρου και μάλιστα σχολιάζει στο σχετικό ρεπορτάζ της: «Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, ειπώθηκε από τους ιερείς ότι ‘οι Τούρκοι θα μας θυμούνται κάθε φορά που τον βλέπουν’. Ο σταυρός τοποθετήθηκε φωτισμένος ώστε να είναι ορατός από την Τουρκία».

Και τα λένε αυτά οι Τούρκοι, οι οποίοι επιδίδονται σε ψυχολογικό πόλεμο στον Έβρο, με τους στρατοχωροφύλακες να έχουν τοποθετήσει τεράστια ηχεία στα σύνορα και να βάζουν στο τέρμα εμβατήρια και αποσπάσματα του Κορανίου μέσα στη νύχτα, να εκτοξεύουν πυροτεχνήματα και να πυροβολούν στον αέρα.

 

crashonline

Back to top button