breaking newsΕλλάδα

Αρχισαν οι εkβιασμoi και οι απειλες για…πρoνoμια στους εμβoλιασμεvoυς, που ετοιμαζεται να δωσει, ο Τσαoυσεσkoυ της Ελλαδος ! ! !

Έτοιμος ο Κούλης Tσαουσεσκου να εφαρμόσει το τελικό του σχέδιο για να μας “καρφώσει” το μπόλι…

Ειναι αδιστακτος…

Προκειμενουν να πετυχει στα σχεδια του δεν υπολογιζει τις ανθρωπινες ζωες …

Κι ετσι…

Το Καθεστως  επεξεργάζεται ειδικό σχέδιο παροχής «κινήτρων» για την περαιτέρω προώθηση των εμβολιασμών του πληθυσμού κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας κυβέρνηση και μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων κρίνουν ικανοποιητικά τα ποσοστά που θα επιτευχθούν ανά ηλικιακή ομάδα, ωστόσο επιδέχονται ακόμα βελτίωσης.

Κεντρική ιδέα του σχεδίου είναι να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος σε κλειστούς χώρους σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι όποιες αποφάσεις για θέσπιση κινήτρων δεν είναι δυνατόν να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή, καθώς δεν μπορεί να γίνει διαβάθμιση των πολιτών με βάση το εάν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, αν προηγουμένως δεν έχει υπάρξει καθολική προσφορά εμβολίων.

Πιο συγκεκριμένα, συζητείται τα κίνητρα σε όσους χτίζουν το τείχος της ανοσίας να δοθούν σε χρόνο ουδέτερο, δηλαδή μετά το τέλος του καλοκαιριού, όταν θα έχει υπάρξει καθολική προσφορά εμβολίων.

Όλοι όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού θα εισέρχονται ελεύθερα με την απλή επίδειξή του σε εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφους, θέατρα, μέσα μεταφοράς. Οι υπόλοιποι, αντιθέτως, θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό μοριακό, rapid test ή self-test. 

Είναι προφανές πως η συγκεκριμένη επιλογή αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία και να κοστίσει κάπως… ακριβά για τους ανεμβολίαστους, αφού για λόγους ψυχαγωγίας τα τεστ δεν θα χορηγούνται δωρεάν όπως γίνεται τώρα για συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα, το φθινόπωρο θα έλθει στο προσκήνιο, όπως έχει προαναγγείλει ο Κουλης Τσαουσεσκου, και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών, αλλά και όσων απασχολούνται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. 

Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζεται όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό από αυτές τις κατηγορίες είτε να τίθενται σε αναστολή εργασίας, οπότε θα λαμβάνουν τα 535 ευρώ μηνιαίως, είτε να τους χορηγείται άδεια άνευ αποδοχών.

 

 

 

πηγη 

Back to top button