Ελλάδα

Η “Πρώτη φορά Αριστερά” φέρνει την νέα Γερμανική Κατοχή!

Παρακολουθώντας κανείς την τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων είναι ολοφάνερο ότι οι Γερμανοί προσπαθούν να ολοκληρώσουν την υλοποίηση του εδώ και χρόνια σχεδίου τους το οποίο αποσκοπεί στην μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους προς όφελος τους

Η υπεροψία, η υποκρισία και το απύθμενο θράσος τους ξεχειλίζουν ολοένα και περισσότερο δείχνοντας πως είμαστε μπροστά στην δημιουργία του νέου Ράιχ το οποίο αποσκοπεί μέσω του οικονομικού πολέμου να καταλάβει σιγά σιγά εκτός από την Ελλάδα ολοκληρη την Ευρώπη.

 

 

Ενώ διατυμπανίζουν ότι πιστεύουν στην επιχειρηματικότητα των ιδιωτών, μας κλέβουν αντί πινακίου φακής μέσω του κρατικού τους αερομεταφορέα τα 14 καλύτερα και πιο προσοδοφόρα περιφερειακά μας αεροδρόμια.                                                                                                                                   

   IMG_20150811_030803Οι αχρείοι απαιτούν εδώ και τώρα να πωληθούν στο 10% και 20% της αξίας τους σε ξένα τραπεζικά Fans τα δάνεια των Ελλήνων τα οποία δεν εξυπηρετούνται λόγω της δραματικής αλλαγής της οικονομικής μας κατάστασης με την αναδουλειά και την ανεργία.

 

Φυσικά αυτά τα τραπεζικά κοράκια θα απαιτήσουν μετά το 100% μαζί με τις προσαυξήσεις ξέροντας εκ των προτέρων την αδυναμία των δανειοληπτών να ανταποκριθούν οπότε θα τα κατάσχουν για να τα πωλήσουν εκτός από τους συμπατριώτες τους και στους άλλους διαχρονικούς βόρειους φίλους και συμμάχους τους π.χ Ολλανδούς, Φιλανδούς κ.τ.λ για να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα της ευλογημένης από τον Θεό (ως προς την τοποθεσία) χώρας μας.

 

 

Κάνω αυτό τον διαχωρισμό γιατί οι ίδιοι φρόντισαν εδώ και χρόνια να εξαγοράσουν με μίζες και δωρεές (λόγω εκτίμησης) τους περισσότερους από όλους αυτούς που δημιουργούσαν και μας επέβαλλαν (μαζί με το εγχώριο κατεστημένο) ως κόμματα και πρόσωπα για να τα επιλέγουμε έχοντας την ψευδαίσθηση ότι ως δήθεν ελεύθεροι πολίτες συμμετέχουμε σε Δημοκρατικές διαδικασίες!

 

 

Τώρα μάλιστα ζητάνε μέσω του Ταμείου αποκρατικοποιήσεων να μας κλέψουν όλο τον ορυκτό μας πλούτο για να εξασφαλίσουν για τα επόμενα χρόνια την απαιτούμενη ενέργεια για τα σπίτια και τα εργοστάσια τους μιας και σκοπεύουν σύντομα να κλείσουν τα πυρηνικά τους εργοστάσια λόγω περιβαλλοντικών κινδύνων.

Είναι επίσης γνωστό ότι παλαιότερα αυτοί βοήθησαν τον Κεμάλ και γενικά τους Τούρκους να εκδιώξουν και να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και του Πόντου κλέβοντας με τις τράπεζες που είχαν τότε στα μέρη εκείνα τις καταθέσεις αλλά και τα χρυσαφικά από τις θυρίδες των σφαγιασθέντων και των εκδιωχθέντων.

Τώρα ως “πολιτισμένοι” αλλά πάντα ραδιούργοι κάνουν κάτι ακόμα πιο ύπουλο αφού κλείνουν τα μάτια (εγώ πιστεύω ότι την πατρονάρουν παρασκηνιακά) σε όλη αυτή την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ειδικά από τα παράλια των πάντοτε φίλων και συμμάχων τους Τούρκων.     Με λίγα λόγια αφού εκβιαστικά μας κατακλέβουν ότι πολύτιμο έχουμε δημιουργούν παράλληλα και τις συνθήκες για να έχουν στο άμεσο μέλλον φτηνά εργατικά χέρια.   

 

                                                    Δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν γιατί αυτός ο τόπος διαχρονικά είχε και έχει Πολιτικούς Αγύρτες οι οποίοι γαλούχησαν, εκπαίδευσαν και μετέτρεψαν την πλειονότητα αυτού του λαού σε κομματικά στρατιωτάκια χωρίς κρίση αλλά κυρίως με βραχεία μνήμη μιας και τον κορόιδευαν επανειλημμένα χωρίς ντροπή και τσίπα.   

     

                                                                                     Μια και ανέφερα την λέξη τσίπα δεν μπορώ να μην πω και για το κ. Τσίπρα ο οποίος φαίνεται ότι είναι το τελευταίο και μοιραίο πρωταγωνιστικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας αφού το σλόγκαν του “Πρώτη φορά Αριστερά” έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή της νέας Γερμανικής Κατοχής στην Πατρίδα μαςΜια Kατοχή την οποία προετοίμασαν οι προκάτοχοι του και υλοποιεί αυτός με την στήριξη τους στις ψηφοφορίες της Βουλής και που η βαρβαρότητα της είναι σύγουρο πως σύντομα θα μας αναγκάσει να την πολεμήσουμε με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα!     

 

 

                                                   Καλό κουράγιο σε όλους μας και “ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

prevenios.blogspot.com

Back to top button