breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 12χρονος που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

se-krisimi-katastasi-o-12chronos-poy-anasyrthike-apo-ti-thalassa-choris-tis-aisthiseis-toy-562513429
INTIME

Μάχη για τη ζωή του δίνει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ένα αγοράκι ηλικίας 12 ετών, το οποίο ανασύρθηκε την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Το 12χρονο αγόρι ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης στα Χανιά.

Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους ναυαγοσώστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν, κρίνοντας επίσης ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Μόλις διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, το αγοράκι εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων και πλέον οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να γλιτώσει τον κίνδυνο, δεδομένης της ιδιαίτερα βαριάς κατάστασης της υγείας του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ενώ στο πλευρό του παραμένουν και οι γονείς του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα για τη σωτηρία του παιδιού τους.

Πηγή: ΕΡΤ

 

Back to top button