breaking newsΕλλάδα

Βίντεο: Στο σκόπευτρο των τουρκικών ειδικών δυνάμεων Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο

 

Οι Τούρκοι δείχνουν να είναι έτοιμοι να πάνε την κατάσταση στον Έβρο στα άκρα καθώς οι προκλήσεις με τις εντολές της τουρκικής κυβέρνησης από τους άνδρες της τουρκικής μονάδας ΡΟΗ δηλαδή τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας αυξάνονται διαρκώς.

Σε βίντεο που διακινούν τα τουρκικά ΜΜΕ δείχνουν τους Τούρκους καταδρομείς να έχουν βάλει στο σκόπευτρο τους Έλληνες στρατιώτες που περιπολούν στον Έβρο και δίνουν αγώνα για να αναχαιτίσουν την εισβολή των αλλοδαπών στην χώρα μας.

Μάλιστα τουρκικά ΜΜΕ με εντολή προφανώς της τουρκικής κυβέρνησης δίνουν τεράστια σημασία στην προβολή αυτών των πράξεων.

 

Μάλιστα στον τίτλο του βίντεο σημειώνουν ότι οι Τούρκοι καταδρομείς είναι εκεί για να προστατεύουν τους μετανάστες από τους Έλληνες που θέλουν να τους σταματήσουν από το να περάσουν στον Έβρο.

Το βίντεο είναι συνέχεια της τουρκικής προσπάθειας με την χρήση στρατιωτικού θωρακισμένου οχήματος να ρίξουν τον φράχτη στις Καστανιές.

Αλκιβιάδης Στεφανής: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες – Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

«Η ώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πίεση από την Τουρκία», δήλωσε, σήμερα, ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε ότι η πίεση από την Τουρκία θα αυξηθεί γιατί «δεν βγαίνει το σχέδιο του Ερντογάν» ενώ σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στον Έβρο υπογράμμισε: «Δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία με όχημα τους μετανάστες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες. Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια».

(σ.σ. Ίσως γι αυτό συνεχίζοντας ο κ.Στεφανής ανέφερε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας προβοκάτσιας ή ενός ατυχήματος!)

Αναφορικά με το αν φοβάται προβοκάτσια ή κάποιο ατύχημα, ο κ. Στεφανής σημείωσε: «Δεν μας φοβίζει τίποτα. Αξιολογούμε την κάθε ενέργεια χωρίς όμως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο μιας προβοκάτσιας ή ενός ατυχήματος. Ήρεμοι και με ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκική προκλητικότητα»

 

Pronews
Back to top button