breaking newsΕλλάδα

Οι Έλληνες χωρίς σπίτια και δουλειά ενώ οι αγαπημένοι του τσυριζα αλλοδαποί θα προσλαμβάνονται στην αστυνομία !

Οι Έλληνες χωρίς σπίτια και δουλειά ενώ οι αγαπημένοι του τσυριζα αλλοδαποί θα προσλαμβάνονται στην αστυνομία !

 

Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ Για γρήγορη προσαρμογή προκειμένου να γίνουν προσλήψεις αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ.

 

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε από το Λονδίνο όπου την Τετάρτη, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, είχε συνάντηση με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.

Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ.

«Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

protothema.gr

Back to top button