Διεθνή

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ Ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΧΗ WAGNER.”Russia 24″:είναι νεκρός ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ. (επίσημη ανακοίνωση από το ρώσικο κρατικό κανάλι)! Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο στασιαστής Πριγκοζίν. Έτσι κανονίζει ο Πούτιν τους προδότες. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Του κατέρριψε το αεροπλάνο. Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, κατάρριψη! Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ. over.οk

Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο στασιαστής Πριγκοζίν. Έτσι κανονίζει ο Πούτιν τους προδότες. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Του κατέρριψε το αεροπλάνο. Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα όπως αυτός κατέρριπτε ρώσικα αεροπλάνα κι ελικόπτερα!

Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι “Russia 24” ανέφερε ότι ο Yevgeny Prigozhin πέθανε

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του επικεφαλής της Wagner PMC.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ Ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΠΑΡΑΔΟΧΗ WAGNER.

”Ο Yevgeny Prigozhin πέθανε – πηγή Readovka” επίσημη παραδοχή από κανάλι του στο telegram.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και διακινούνται και για ευνόητους λόγους κα συγκεχυμένες πληροφορίες σύμφωνα με πηγές, σήμερα σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Tver, σκοτώθηκε ο επικεφαλής των PMCs “Wagner” Evgeny Prigozhin. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, ο Yevgeny Prigozhin ήταν μεταξύ των επιβατών του αεροπλάνου που συνετρίβη στην περιοχή Tver. Τα κανάλια Telegram που συνδέονται με τα PMC “Wagner” αναφέρουν επίσης τον θάνατο του Prigozhin. Ωστόσο, οι πληροφορίες πρέπει να επιβεβαιωθούν επίσημα. Στο αεροπλάνο που συνετρίβη ήταν όχι μόνο ο Πριγκόζιν, αλλά και ο διοικητής του Βάγκνερ Ντμίτρι Ούτκιν.

συντριβή του επιχειρηματικού αεροσκάφους Embraer Legacy στην περιοχή Tver εντοπίστηκαν τα πτώματα οκτώ ανθρώπων. Νωρίτερα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών ανέφερε ότι στη λίστα των επιβατών περιλαμβάνεται ο ιδρυτής της PMC Wagner Evgeny Prigozhin.

Πριν συντριβεί το αεροσκάφος στην περιοχή του Τβερ, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν δύο δυνατά χτυπήματα, μετά τα οποία το αεροπλάνο εξερράγη ακριβώς στον αέρα. Μετά την πτώση του πτερυγίου και του σταθεροποιητή του πλοίου, το οποίο έπεσε κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα στο χωριό Kuzhenkino.

Άλλες ρωσικές πηγές λένε για ευνόητους προφανώς λόγους ότι αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να επαληθευτούν αναφορές για το θάνατο του Yevgeny Prigozhin, καθώς και του διοικητή του Wagner Ομάδα, Ντμίτρι Ούτκιν. Παρά το γεγονός ότι ο Prigozhin ήταν καταχωρημένος ως επιβάτης στο αεροπλάνο που συνετρίβη, θα μπορούσε να ήταν σε άλλο αεροπλάνο… Όπως σημειώνει μια πηγή, ο Πριγκόζιν έκανε check in από τη μία πλευρά και βγήκε από την άλλη.Aλλά αυτά ήταν ή ευσεβείς πόθοι ή ό,τι διοχετεύουν οι υπηρεσίες για να τους έρθει σιγά σιγά μέχρι να το καταπιούν.. Είναι νεκρός εκτελέστηκε προς παραδειγματισμό ΩΣ Ο ΝΟ1 ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν και ο διοικητής της Βάγκνερ, Ντμίτρι Ούτκιν, μπορεί να πέθαναν σε αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή του Τβερ. Ήταν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο Embraer Legacy που πετούσε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη. Στο πλοίο επέβαιναν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν (Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων). Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ο Yevgeny Prigozhin, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών.

O Πριγκόζιν άφησε το καύκαλό του στα 50χλμ από την έδρα κατοικία του Πούτιν στο Βαλντάι. Έτσι τελειώνει η Ρωσία τους πράκτορες ξένων δυνάμεων που θέλουν να την αφανίσουν. Μια κι έξω. Το αεροπλάνο ανήκε στις δυνάμεις Βάγκνερ.

Σύμφωνα με τη Fontanka, ο Yevgeny Prigozhin επέβαινε στο αεροπλάνο που συνετρίβη.

Το αεροπλάνο που ανήκε στον Yevgeny Prigozhin συνετρίβη στην περιοχή Tver – αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής

  • Το αεροπλάνο του Prigozhin με αριθμό ουράς RA-02795 συνετρίβη στην περιοχή Tver – δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
  • Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών, ο Πριγκόζιν βρίσκεται στη λίστα των επιβατών του αεροπλάνου που συνετρίβη.

Ο βιολιστής έπεσε από τη στέγη ( κωδικός επιχείρησης)

Το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων Ρωσίας αναφέρει 10 νεκρούς σε αεροπορικό δυστύχημα. Στη λίστα επιβατών και ο Πριγκοζίν.
Ήταν ένας από τους 10 επιβάτες.

Μας λένε ότι το τηλέφωνό του είναι εκτός σύνδεσης…

Σύμφωνα με πηγές επί τόπου, το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από δύο πυραύλους S-300.
Δύο εκρήξεις ακούστηκαν από πολλούς μάρτυρες.

Κοντά στο σημείο συντριβής βρίσκεται μια αποθήκη για όπλα βλημάτων και πυροβολικού της στρατιωτικής μονάδας 55443.
Τα συστήματα αεράμυνας που κατά πάσα πιθανότητα κατάφεραν να καταρρίψουν το Embrair με τον επικεφαλής της WagnerGroup θα μπορούσαν επίσης να προστατεύσουν αυτή τη στρατιωτική ζώνη.

Η πηγή που βρίσκεται στο σημείο εξήγησε πώς μοιάζει το αεροπλάνο του Πριγκοζίν αυτό που συνετρίβη

«Τρεις άνθρωποι, πιλότοι, είναι κομματιασμένοι. Τα υπόλοιπα πτώματα είναι στην ουρά του αεροπλάνου.
Τέσσερα πτώματα έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές.
Το αεροπλάνο κάηκε ολοσχερώς. Έμειναν μόνο το μπροστινό μέρος, τα φινιστρίνια και ένα κομμάτι υλικού και ένα κομμάτι του κινητήρα στηρίζεται σε ένα φτερό. Όλα τα άλλα κάηκαν. Δεν υπάρχει άλλη πτέρυγα εξοπλισμένη με κινητήρα. »

Η Rosaviatsia άρχισε να ερευνά τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος με τον Prigozhin

Το επιχειρησιακό αεροσκάφος που συνετρίβη ανήκε στην MNT-Aero LLC. — Η εταιρεία ειδικεύεται στις επαγγελματικές μεταφορές. Η Επιτροπή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών άρχισε να συλλέγει υλικό για την “εκπαίδευση του πληρώματος, την τεχνική κατάσταση του αεροσκάφους, τη μετεωρολογική κατάσταση στη διαδρομή πτήσης, το έργο των υπηρεσιών αποστολής και τον ραδιοεξοπλισμό εδάφους”.

Επίσης, οι ειδικοί αναζητούν μαύρα κουτιά για αποκωδικοποίηση και ανάλυση εγγραφών.

O Λουκατσένκο τον αποκοίμισε. Τι λέει το πρακτορείο της Λευκορωσίας.ΜΠΕΛΤΑ

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών έχει ξεκινήσει έρευνα για τη συντριβή του αεροσκάφους, στην οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνεται και ο ιδρυτής της Wagner PMC Yevgeny Prigozhin, αναφέρει το RIA Novosti.

Το ιδιωτικό τζετ Embraer Legacy πέταξε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη. Απογειώθηκε από το Σερεμέτιεβο και συνετρίβη κοντά στο χωριό Κουζένκινο. Στο πλοίο επέβαιναν τρεις πιλότοι και επτά επιβάτες, όλοι οι άνθρωποι πέθαναν. Μεταξύ των επιβατών του επαγγελματικού αεροσκάφους που συνετρίβη ήταν το όνομα του Yevgeny Prigozhin.

dimpenews.com

Back to top button