Διεθνή

Οριακή η εποχή μας. Η ανθρωπότητα μπήκε στην περιπέτεια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Πρέπει να γίνει ο ευλογημένος πόλεμος. Mας πρέπουν οι σεισμοί για να μας ξυπνήσουν από το λήθαργο της διεφθαρμένης αμαρτωλής ειρήνης! ΒΙΝΤΕΟ

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος στην ομιλία του ανήμερα του Αη Δημήτρη: Οριακή η εποχή μας. Η ανθρωπότητα μπήκε στην περιπέτεια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Πρέπει να γίνει όπως είπε και ο Άη Γιάννης ο Ρώσος στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, πολύ ασέβεια η αθεΐα η ολιγοπιστία η ανηθικότητα στην εποχή μας έγιναν μάλιστα και νόμος και περηφάνια και παρελάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ασέβειες και η αντιχριστιανική ηθική…

δεν καταλάβαμε ακόμη γιατί είμαστε Ορθόδοξοι και η ευθύνη μας είναι τεράστια γιατί είναι τεράστια η τιμή ως απόγονοι Αγίων σε μια εποχή που της πρέπουν οι πόλεμοι και μάλιστα οι παγκόσμιοι για να κατέβει ο νου μας σε μια εποχή που μας πρέπουν οι σεισμοί για να μας ξυπνήσουν από το λήθαργο της διεφθαρμένης αμαρτωλής ειρήνης που μας πρέπουν οι πλημμύρες και θα δούμε κι άλλους σεισμούς .. και τώρα τους πολέμους κι αύριο καταποντισμούς ολοκλήρων περιοχών του πλανήτη.. γιατί δεν μετανιώνουμε.

Χάρις θα πει δύναμης Θεού. Σε αυτά τα χρόνια τα οριακά που έχει εισέλθει όλος ο πλανήτης. όλα αυτά που θεωρούμε βεβαιότητες είναι εικονικότητα..

Για την Κύπρο είπε καλά την έχει βγάλει σχετικά ως τώρα αλλά όλα αλλάζουν με ταχύτητα και η Θράκη καλά ήταν πριν καεί και Θεσσαλία καλά πριν πνιγεί.

να έχουμε λειτουργίες να έχουμε ευσπλαχνία συμπόνοια να μην έχουμε γκρίνια…

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης έλεγε θα σας φέρουν νέα τάξη η νέα τάξη θα φέρει τάξη πειθαρχία και την ετοιμάζουν τώρα με το ηλεκτρονικό χρήμα και τις ταυτότητες δεν θα προλάβουν λόγω του ευλογημένου πολέμου….

απόσπασμα από κηρύγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατὰ τὴ Θεία Λειτουργία τῆς ἑορτῆς τοῦ ἁγίου Δημητρίου τοῦ Μυροβλύτου ποὺ τελέσθηκε στὸν ὁμώνυμο πανηγυρίζοντα ἱερὸ ναὸ τῆς κοινότητος Ἁγίου Δημητρίου (Μαραθάσας), τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου (26.10.2023)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου το έλεγε συχνά είναι εποχή μαρτύρων και ομολογητών.. Να οι 33 Μάρτυρες από ισραηλινό βομβαρδισμό της μονής Αγίου Πορφυρίου Γάζας.. Έλεγε επίσης θα γίνουν γεγονότα μεγάλα όσοι επιβιώσουμε όσοι επιζήσουμε … και τώρα η παγκόσμια τάξη είναι στην κόψη του άκμονος και του ξυραφιού…

dimpenews.com

Back to top button