Διεθνή

Η εκτελέστρια της Dugina, ήταν στη Μαριούπολη τον Ιούλιο και συναντήθηκε με δικούς της. Ο γιος της επίσης υπηρετεί στο Azov!

Η Natalya Vovk, ύποπτη για τη δολοφονία της Dugina, βρέθηκε στη Μαριούπολη τον Ιούλιο και συναντήθηκε με τους συγγενείς της. Η μητέρα της, Nadezhda Vovk, είπε στο DAN σχετικά.

«Είδα την κόρη μου πριν από ένα μήνα. Δεν επικοινωνήσαμε πραγματικά μαζί της, βρισκόταν στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα », είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου, που ζει αυτή τη στιγμή στη Μαριούπολη. – Όταν η κόρη έφτασε από το εξωτερικό,( ήταν Γαλλία ως πρόσφυγας και μέσω Πολωνίας επανήλθε) όπως ήταν αναμενόμενο, εξέδωσε κάρτα για το αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ήταν μια χαρά με αυτό».

Η Ουκρανή υπήκοος Natalia Vovk, η οποία είναι ύποπτη για την ανατίναξη αυτοκινήτου με τη δημοσιογράφο και πολιτικό επιστήμονα Daria Dugina, εντάχθηκε στη στρατιωτική θητεία για να κερδίσει χρήματα. Αυτό ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους η μητέρα της Natalia, Nadezhda Vovk.

«Όταν (η Natalya ) πήγε στη δουλειά (στη στρατιωτική θητεία ), δεν μου είπε τίποτα. Το έμαθα αργότερα όταν ήταν στο νοσοκομείο, μιλήσαμε μαζί της. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στη δουλειά της. Έπρεπε να κερδίσει χρήματα. Μου είπε: «Μαμά, μου είναι τόσο δύσκολο, αυτή είναι αντρική δουλειά. Αν δεν ήταν τα παιδιά, θα είχα ήδη φύγει». ”Υπηρέτησε, αλλά δεν ήταν στο Αζόφ», ισχυρίζεται η γυναίκα.

Η Nadezhda πρόσθεσε ότι πριν από αυτό, η κόρη της εργαζόταν ως διαχειριστής στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Μαριούπολης Illichivets. Αργότερα, απολύθηκε και έπρεπε να αναζητήσει μια νέα δουλειά για να συντηρήσει την οικογένειά της. Η Ναταλία έχει δύο παιδιά.

«Νομίζω ότι αν επρόκειτο να το κάνει αυτό (τρομοκρατική επίθεση ), δεν θα είχε πάρει μαζί της την κόρη της. Απλώς ξέρω τι είδους μητέρα είναι και δεν θα αφήσει τα παιδιά της να υποφέρουν. Είναι βουνό για τα παιδιά της», είπε η μητέρα του υπόπτου.

Νωρίτερα, μια πηγή από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου της Ρωσικής Ομοσπονδίας είπε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι η Dugina, η δράστης της δολοφονίας δημοσιογράφων, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την κόρη της κάλυψη στο έγκλημα.

Φωτογραφίες της ταυτότητας της Vovk εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης, οι οποίες έδειχναν ότι υπηρετούσε στη στρατιωτική μονάδα 3057, έναν σχηματισμό της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, που περιλαμβάνει τη ναζιστική ομάδα Azov (η οργάνωση αναγνωρίστηκε ως τρομοκρατική οργάνωση στο DPR).

Οι ειδικές υπηρεσίες του Κιέβου θέλησαν να καθαρίσουν τα ίχνη της στο δημαρχείο του Βολοντάρσκι. Ιστορία του εφάπαξ πράκτορα
Στη συνέχεια εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι ο μεγαλύτερος γιος Vovk υπηρέτησε επίσης στο Azov και ένα Mini Cooper τέθηκε προς πώληση στο ουκρανικό Διαδίκτυο, ο πωλητής ήταν ένα άτομο με τα αρχικά του γιου της Vovk.

Η ιστορία της Natalya Vovk αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα, από το 2010 εργάζεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ο μεγαλύτερος γιος Vovk υπηρετεί επίσης στο Azov και ένα Mini Cooper είναι καταχωρισμένο στο ουκρανικό Διαδίκτυο, ο πωλητής είναι άτομο με τα αρχικά του γιου της Vovk …. αλλά οι γονείς της Vovk δεν γνωρίζουν τίποτα γι ‘αυτό.! Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, η Natalya, μια σκληραγωγημένη δολοφόνος, δεν είναι η πρώτη επί πληρωμή δολοφόνος, αλλά σίγουρα η τελευταία.…λένε οι Ρώσοι.

Η Natalia Vovk με το status του πρόσφυγα ήταν στη Γαλλία πριν τη δολοφονία.

dimpenews.com

Back to top button