Διεθνή

Στο Βέλγιο όλα πάνε καλά, δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός και όλα ρεστοράν, σινεμά, μπαρ, πισίνες κ.α όλα λειτουργούν χωρίς paSS sanitaire!

Μαρτυρία από Βέλγιο: ”Στο Βέλγιο όλα πάνε καλά, δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός, ρεστοράν, σινεμά, μπαρ όλα λειτουργούν.” χωρίς paSS sanitaire ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμό. Εικόνα απόλυτης κανονικότητας στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Εδώ μας έχουν για ψηφιοΜπανανία. Όπως μεταδίδει το BFMTV οι Γάλλοι προτιμούν ν΄αποδράσουν στο γειτονικό Βέλγιο που είναι 20′ από την γαλλική πόλη Lille, καθώς εκεί δεν υπάρχει pass sanitaire για να πάνε στην πισίνα. Στο Βέλγιο δεν είναι υποχρεωτικό και οι παραμεθόριες περιοχές της Γαλλίας το προτιμούν.

Για να απολαμβάνουν αυτές τις αυτονόητες ελευθερίες οι Βέλγοι εξεγέρθηκαν και οι Βρυξέλλες γνώρισαν τις χειρότερες συγκρούσεις επεισόδια που είχε ποτέ..

Οι Βέλγοι στα πανεπιστήμια τους συχνά μιλούσαν για την πολιτική ανωμαλία της χούντας στην Ελλάδα. Ήταν γι αυτούς το μελανό σημείο της. Αν και λάτρεις της Ελλάδας θαυμαστές και γνώστες του πολιτισμού της και έχοντας α΄ προορισμό θερινών διακοπών στις καλές εποχές τη χώρα μας είχαν κάνει μια πρόβλεψη με επιστημονικούς όρους. Είναι παρατηρημένο έλεγαν ότι οι χώρες που πέρασαν δικτατορία σε μια φάση της ιστορίας τους είναι πιο εύκολο να διολισθήσουν στην παλινόρθωσή της απ΄ότι χώρες που δεν είχαν αυτή την πολιτική εκτροπή στο ενεργητικό τους. Είχαν δίκιο το ζούμε..Κι επειδή τα μέσα μπλαμπλαδιάζουν για Συνταγματολόγους που βγάζουν λάδι και τη σημερινή τροπολογία όπως είχαν ξεπλύνει το στρατιωτικό νόμο και την απαγόρευση κυκλοφορίας κλπ να θυμίσουμε ότι η τήρηση του Συντάγματος στο καταληκτικό του άρθρο επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων κι όχι των Συνταγματολόγων ή των ειδημόνων ή των πολιτικών, αλλά όλων των Ελλήνων. Ο λαός είναι ο τελικός κριτής και θεματοφύλακας της τήρησης του Συντάγματος. O κυρίαρχος λαός εξού και η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας στις δημοκρατίες..

dimpenews.com

Back to top button