Ελλάδα

Χαρδαλιάς: ”Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει, ούτε φέτος! Τι είπε για το ενδεχόμενο γενικού lockdown” ΒΙΝΤΕΟ

Σκεπτικός σχετικά με το εάν και κατά πόσο θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα εμφανίστηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας χθες στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Νομίζω ότι Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει να κάνουμε, όμως ανάλογα με την εξέλιξη των εμβολιασμών και τη διαχείριση της όλης κατάστασης στους επόμενους μήνες θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Σχετικά με τη σχέση της Εκκλησίας με την Κυβέρνηση όλο το διάστημα της πανδημίας αλλά και απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου εάν η Κυβέρνηση έχει “χαριστεί” στην Εκκλησία, καθώς όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος για τα Θεοφάνεια, “τα μέτρα δεν τηρήθηκαν. Η Εκκλησία τήρησε με το “έτσι θέλω” τα μέτρα που ήταν για τα Χριστούγεννα”, ο υφυπουργός δήλωσε πως “υπάρχει μια διαρκής επικοινωνία με την ηγεσία της Εκκλησίας”, ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι “η Εκκλησία της Ελλάδος έχει πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις στη λογική του να μπορέσει να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία”

Πηγή

Back to top button