Διεθνή

ΣΕ ΑΜΟΚ .. δεν θ΄αφήσουν ζωντανό κανέναν εμβολιοσκεπτικιστή Πρόεδρο χώρας.Αποτροπή απόπειρας δολοφονίας του Προέδρου Μαδαγασκάρης!!

ΣΕ ΑΜΟΚ .. δεν θ΄αφήσουν ζωντανό κανέναν εμβολιοσκεπτικιστή Πρόεδρο χώρας ζωντανό.Αποτροπή απόπειρας δολοφονίας κατά του Προέδρου της Μαδαγασκάρης!!

Μετά τους ύποπτους θανάτους των αντιεμβολιαστών για covid19 προέδρων Αιτής,Tανζανίας, Μπουρούντι έρχεται να προστεθεί απόπειρα δολοφονίας κατά Προέδρου Μαδαγασκάρης που είχε δηλώσει ρητά “Περιμένουμε να δούμε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στις χώρες που θα το χρησιμοποιήσουν” δηλ. δεν θα κάνουμε το πληθυσμό ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. Στις 5 χώρες παγκοσμίως που δεν εμβολίασαν κανέναν πολίτη τους οι πρόεδροι των 3 πέθαναν απροσδόκητα ή δολοφονήθηκαν αυτό το διάστημα βιοτρομοκρατίας covid19 κι ο 4ος ο Κιμ στόχος νο 1 ξένων υπηρεσιών είναι σκιά του εαυτού του στην τελευταία του εμφάνιση.Oι 5 χώρες μέλη του ΠΟΥ που δεν ξεκίνησαν μέχρι πρόσφατα εμβολιασμούς είναι η Αιτή, η Τανζανία, το Μπουρούντι, η Ερυθρέα και η Β Κορέα. Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης μάχεται κατά του ΠΟΥ και προωθεί εγχώριο φάρμακο το Artemesia Annua! Στη χώρα πριν 2 μήνες άρχισαν οι εμβολιασμοί ο Πρόεδρος δεν έχει εμβολιαστεί και το ποσοστό εμβολιασμού είναι 0.73%. Ποιοί είναι οι συνωμότες και ποιοί οι συνωμοσιολόγοι εδώ πραγματικά τα χάνει κανείς..

Η εισαγγελία της Μαδαγασκάρης ανακοίνωσε ότι απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Προέδρου αυτής της Δημοκρατίας,του Andry Rajoelina, και συνέλαβε αρκετούς «ξένους και υπήκοους Μαδαγασκάρης» αναφέρει το sputnik 22/7/21.

Μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν την Τρίτη “ως μέρος μιας έρευνας για κίνδυνο της κρατικής ασφάλειας” είναι δύο Γάλλοι, πληροφορήθηκε το AFP από διπλωματική πηγή.(σσ είναι ξένες μυστικές υπηρεσίες;;)

“Αρκετοί αλλοδαποί και Μαδαγασκάρης υπήκοοι συνελήφθησαν την Τρίτη στο πλαίσιο μιας έρευνας για επίθεση στην κρατική ασφάλεια”, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Μπερτίν Ραζαφιάρυονι σε δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης.
“Σύμφωνα με τα ουσιαστικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτά τα άτομα έχουν επινοήσει ένα σχέδιο για την εξάλειψη και την εξουδετέρωση διαφόρων προσωπικοτήτων της Μαδαγασκάρης, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του κράτους”, είπε.
“Σε αυτό το στάδιο της τρέχουσας έρευνας, η γενική εισαγγελία διασφαλίζει ότι θα ρίξει άπλετο φως”, πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού της ημέρας της ανεξαρτησίας της Μαδαγασκάρης, στις 26 Ιουνίου, η χωροφυλακή είχε ήδη ανακοινώσει ότι είχε αποτρέψει μια απόπειρα δολοφονίας για τον Υφυπουργό αρμόδιο για τη χωροφυλακή, το δεξί άτομο του Προέδρου, στρατηγό Richard Ravalomanana.

Στη Μαδαγασκάρη το ποσοστό εμβολιασμoύ ανά 100 άτομα είναι μόλις 0.73.. σε πληθυσμό  28,432,832 κατοίκων μόλις 197.000 δόσεις ως σήμερα…

197 k197 000 Doses pour 100 personnes0,73

Η Μαδαγασκάρη ξεκίνησε την εκστρατεία εμβολιασμού Covid-19 μέσα Μάϊου 2021 πολύ καθυστερημένα και μετά από υπερβολικές πιέσεις κι επιθέσεις κι αφού ο Πρόεδρος επικρίθηκε πολύ για τη στάση του που προωθούσε ως πρόσφατα ένα φυτικό εγχώριο σκεύασμα ως θεραπεία για τον ιό.

Το νησιωτικό έθνος του Ινδικού Ωκεανού έλαβε την πρώτη αποστολή 250.000 ενέσεων AstraZeneca αρχές Μάϊου.

“Το μήνυμά μας είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν. Αλλά είναι εθελοντικό”, δήλωσε ο Issa Sanogo, συντονιστής των Ηνωμένων Εθνών στη Μαδαγασκάρη

“Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν. Ο πρόεδρος είναι μέρος του πληθυσμού, οπότε είναι δικαίωμά του να δέχεται ή να μην δέχεται να εμβολιαστεί, αλλά ο εμβολιασμός είναι διαθέσιμος για όλους”, πρόσθεσε ο Sanogo.

Η Μαδαγασκάρη έχει καταγράψει 38.874 κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 716 θανάτων.Πήγε άριστα χωρίς εμβόλια….με πληθυσμό κοντά στα 30.000.000

Τον Απρίλιο 2021 , ο Πρόεδρος Rajoelina είπε ότι τα εμβόλια Sinopharm, Pfizer και Covishield θα χρησιμοποιηθούν επίσης στην προσπάθεια εμβολιασμού της χώρας.

dimpenews.com

Back to top button