Διεθνή

63χρονος πέθανε από πολλαπλές θρομβώσεις μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca στην Annecy στη Γαλλία. Αισθάνθηκε τους πρώτους πόνους μόλις 30′ μετά το εμβόλιο!!!!!

O Joël Crochet, 63 ετών πέθανε στο νοσοκομείο στην πόλη Annecy της Γαλλίας την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2021 υποκύπτοντας σε πολλαπλές θρομβώσεις σε ζωτικά όργανα 10 μέρες αφότου δέχθηκε την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca στο εφήμερο εμβολιαστικό κέντρο au centre éphémère που έχει εγκατασταθεί στο Pâquier στις αρχές του μήνα. Αν και καμιά συσχέτιση δεν αποδόθηκε αναφορικά με εμβόλιο και θάνατο ως είθισται ( σσ. ο νόμος της σιωπής) , ο Jean-Luc Crochet καταθέτει την μαρτυρία του για την καλπάζουσα επιδείνωση της υγείας του αδερφού του κι αναρωτιέται για τους κινδύνους του μαζικού εμβολιασμού και δηλώνει εξ ονόματος της οικογένειας , την αναγνώριση της περίπτωσης του Joël μεταξύ των θρομβοεμβολικών γεγονότων στην εθνική υπηρεσία ασφάλειας Φαρμάκων (ANSM) και τη συμπερίληψής της στην έκθεση φαρμακοεπαγρύπνησης σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου AstraZeneca. ledauphine 30/3/21

Σύμφωνα με την μαρτυρία του αδερφού του θύμα αισθάνθηκε πόνους 30′ μόλις λεπτά μετά τον εμβολιασμό!!!

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στον Καναδά αναστέλλεται προσωρινά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους ενήλικες κάτω των 55 ετών.

dimpenews.com

Back to top button