breaking newsΕλλάδα

Κάηκε η εκκλησία του χωριού στο Αετοχώρι ο Ι.Ν Μεταμόρφωσης και σπίτια ! ΒΙΝΤΕΟ

Αλεξανδρούπολη: Στις φλόγες παραδόθηκε η εκκλησία του Αετοχωρίου – Συγκλονιστικές εικόνες από τον κατεστραμμένο ναό Το ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαΐδη μέσα από τον κατεστραμμένο ναό Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό της κατεστραμμένης από τη φωτιά που καίει από χτες στην Αλεξανδρούπολη εκκλησίας του Αετοχωρίου μετέφερε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Χρήστος Νικολαΐδης.

Όπως μετέδωσε, η εικόνα είναι πολύ δυσάρεστη, καθώς η εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος καταστράφηκε ολοσχερώς. Το Αετοχώρι δοκιμάστηκε πολύ στη διάρκεια της νύχτας, οι φλόγες έφτασαν μέχρι τις αυλές των σπιτιών. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης στο χωριό Αετοχώρι έχουν καταστραφεί συνολικά πέντε σπίτια ενώ άλλα τέσσερα σπίτια καμμένα μετράει το χωριό Πεύκοι.Kάηκαν και σπίτια. Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκαν οι εκτάσεις δάσους που κάηκε.

Και το OPEN μεταδίδει ότι κάηκε η εκκλησία του χωριού..

Δεν είναι μονή είναι η εκκλησία του χωριού..ο ρεπόρτερ του OPEN κάνει απανωτά σαρδάμ μια τη λέει εκκλησία χωριού και μια μονή.. κάηκε η καρδιά τους που δεν κάηκε η μονή για να πλήξουν το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου όπως επί κόβιντ ήθελαν κάτι περισσότερο ήθελαν αποκαίδια τη μονή Αγ Ιωάννου Θεολόγου δεν τους βγήκε .. μετρήστε τα σαρδάμ τους άπειρα σε ένα μόνο βίντεο είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να πλήξουν λαϊκή ευσέβεια.

Ενώ χθες τη νύχτα τοπικοί σταθμοί έκαναν εκκλήσεις στείλτε ”θετική ενέργεια” για να σβήσει η φωτιά.. η ανοησία έχει χτυπήσει κόκκινο.. ο αρχοντοχωριατισμός δεν έχει τέλος.

Όπως φαίνεται στα πλάνα η φωτιά έκανε στάχτη τον ιερό ναό καθώς το μόνο που έχει απομείνει είναι οι τοίχοι.

dimpenews.com

Back to top button