Ψες στην Λάρνακα, έγινε μια Πανκαρπασίτη συγκέντρωση με ομιλητές τον Αρχιεπίσκοπο και τον ΠτΔς Νίκο Αναστασιάδη. Προλάλησαν τους δύο ομιλητές, τέσσερα νέα παιδιά και δύο πρεσβύτεροι από την Καρπασία, δίνοντας το στίγμα τι απαιτεί η Καρπασία και τι δεν θα δεχτεί στα πλαίσια μιας πιθανής απαράδεκτης λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Οι έξη Καρπασίτες, απευθύνονταν μεν στον ΠτΔς αλλά στην ουσία στον ηγέτη/Leader της πλευράς μας στις δια…πραγματεύσεις.
Ο ΠτΔς και ηγέτης/Leader της πλευράς μας στις διαπραγματεύσεις, δυστυχώς έκανε ότι δεν άκουσε τίποτα από την φωνή των οικοδεσποτών του. ..Μίλησε αόριστα,με τα γνωστά που ακούμε επί καθημερινής βάσης, καμιά όμως αναφορά στο μέλλον της μαρτυρικής Καρπασίας . Αντί αυτού μας μίλησε για τον Μουσταφά Ακκιντζί που έχει όραμα.Τώρα τι όραμα έχει ο Ακκιντζί δεν μας είπε. Προς το παρών το όρομα του δείχνει να μας κρατήσει όλους μακρυά από τη πατρώα γη
Μιλώντας με πολλούς Καρπασίτες,τόσο του προεδρικού κόμματος ,όσο και άλλων κομματικών παρατάξεων ψες και σήμερα , όλοι ανεξαιρέτως νιώσαμε την έντονη την απογοήτευση.Γιατί όταν πρόκειται για την Καρπασία, όλοι οι Καρπασίτες ξεχνούμε οιανδήποτε κομματική βάση, υψώνουμε ανάστημα και με μια φωνή λέμε ΟΧΙ σε λύση μη επιστροφής στα πάτρια εδάφη με όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και αξίες κατοχυρωμένα.