Κύπρος

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Λάρνακα για τα έσοδα φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Λάρνακα και τα social media από τη Κυριακή το βράδυ έχουν πλημμυρίσει από εκατοντάδες σχόλια και επικρίσεις.

 

 

http://www.laimitomos.com

 

 

Ας δούμε με λίγα λόγια την ιστορία μέχρι αν βρεθεί μία άκρη και να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά και να διαφανεί το δίκιο και να λάμψει η αλήθεια.

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Λάρνακα για τα έσοδα φιλανθρωπικής εκδήλωσηςΤη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η ετειρεία SkyHi Marketing με στόχο να μαζευτεί ένα ποσό για την εγχείρηση του 7χρονου  Αργύρη. Η όλη εκδήλωση άρχισε να διοργανώνεται από τα τέλη Ιουλίου ούτως ώστε να είναι επιτυχής και να μαζευτούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα.

Από παρόντες στην εκδήλωση ενημερώθηκαμε ότι υπήρχε πάρα πολύς κόσμος. Το ίδιο βράδυ όμως ο πατέρα του παιδιού εξεμάνη εναντίον των διοργανωτών όταν ενημερωθηκε ότι είχε μαζευτεί ΜΟΝΟ το ποσό των 5, 400 ευρώ..

Δείτε με μια ματιά λίγα από τα λόγια του πατέρα και τα σχόλια του κόσμου. Οι καταθέσεις συνεχίζονται κι ας ελπίσουμε ότι κάποιοι δεν έχουν εκμεταλλευτεί το ιατρικό πρόβλημα ενός αθώου παιδιού απλά ότι έχει γίνει μία παρεξήγηση.

2

2

Capture

 

2

Capture

Back to top button