breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άαρον Σίρι: H νέα αποστολή του δικηγόρου που απεκάλυψε τις παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer

Αυτή τη φορά ο εξαίρετος δικηγόρος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει και να αμφισβητήσει την απαίτηση εμβολίου COVID-19  ως προϋπόθεση για φοίτηση στα σχολεία των ΗΠΑ!

Άαρον Σίρι. Eίναι ο σπουδαίος δικηγόρος της Νέας Υόρκης ο οποίος εξανάγκασε την Pfizer και τον FDA να δώσουν στη δημοσιότητα τον «Κώδικα Da Vinci» με τις παρενέργειες των εμβολίων της οι οποίες είχαν καταγραφεί στα 400.000 έγγραφα της αδειοδότησης του εμβολίου της από τον FDA.

Aυτά τα έγγραφα ο FDA επιχείρησε να τα κρατήσει εφτασφράγιστα σε εμπάργκο 90 ετών. Ο Σίρι και η νομική του ομάδα τρύπησαν το τείχος της σιωπής και τα έγγραφα με εντολή της Δικαιοσύνης βλέπουν ήδη το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά ο εξαίρετος δικηγόρος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει και να αμφισβητήσει την απαίτηση εμβολίου COVID-19  ως προϋπόθεση για φοίτηση στα σχολεία των ΗΠΑ!

Γράφει λοιπόν o Σίρι:

«Θα αμφισβητήσουμε την απαίτηση εμβολίου Covid-19 οποιασδήποτε πολιτείας για τη συμμετοχή στο σχολείο
Το Informed Consent Action Network (ICAN) μας έχει ενημερώσει ότι θα χρηματοδοτήσει νομικές ενστάσεις και δοκιμασίες για οποιαδήποτε εντολή Covid-19 για τη φοίτηση στο σχολείο που επιβάλλεται από οποιοδήποτε πολιτεία.

Η συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων του CDC ψήφισε ομόφωνα πριν από λίγες ώρες την προσθήκη του εμβολίου Covid-19 στο πρόγραμμα ρουτίνας εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας του CDC. Αμέσως μετά την ψηφοφορία, έλαβα μια κλήση από τον Ντελ Μπίγκτρε, τον ιδρυτή της ICAN και οικοδεσπότη του The HighWire, για να μου πει ότι η ICAN θα υποστηρίξει μια νομική αμφισβήτηση σε κάθε πολιτεία που επιβάλλει εντολή εμβολίου Covid-19 στον μαθητή ώστε να πάει στο σχολείο.

Ανυπομονούμε να φέρουμε αυτές τις ενστάσεις για να προστατεύσουμε τα ατομικά δικαιώματα κάθε Αμερικανού, ειδικά των νεότερων ανάμεσά μας, όπως κάναμε με επιτυχία όταν αμφισβητήσαμε την εντολή του εμβολίου Covid-19 της Σχολικής Περιφέρειας του Σαν Ντιέγκο.

Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει όσες δόσεις θέλει γιατί αυτό είναι ελευθερία. Και ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να απορρίψει οποιαδήποτε εμβολιαστική δόση, γιατί και αυτό είναι ελευθερία».

Ενώ οι περισσότερες εντολές μετά τον Μάρτιο του 2020 αμφισβητήθηκαν ή ακυρώθηκαν με επιτυχία, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το κατασταλτικό σκέλος της κυβέρνησης βρίσκεται ακριβώς πίσω από ένα παραπέτασμα, περιμένοντας να στραγγαλίσει τα δικαιώματά μας. Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε, να παλεύουμε πάντα, για να απωθήσουμε αυτήν την καταπίεση. 

Δεν είναι πόλεμος που κερδίζεται. Είναι μια ατελείωτη μάχη με τη μια πλευρά να σπρώχνει τη βελόνα προς την εξάλειψη των ατομικών δικαιωμάτων και την άλλη πλευρά που δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να πιέζει – γιατί μόλις πάει πολύ μακριά, δεν θα ανακτήσουμε εύκολα τα δικαιώματά μας. Η εξουσία που κατασχέθηκε σπάνια επιστρέφεται.

Το επόμενο μέτωπο μάχης είναι το σώμα κάθε παιδιού σε αυτή τη χώρα του οποίου οι γονείς δεν θέλουν να λάβει εμβόλιο Covid-19. Ένα προϊόν για το οποίο δεν μπορείτε να μηνύσετε τους κατασκευαστές για βλάβη. Ένα προϊόν του οποίου η κλινική δοκιμή για παιδιά ήταν ανεπαρκής, δεν ελεγχόταν σωστά και δεν εξέτασε την ασφάλεια για επαρκή διάρκεια. Αλλά ακόμη και αν δεν υπάρχουν αυτά τα ζητήματα, δεν θα πρέπει ποτέ να υπάρχουν διαβρωτικές εντολές που συνθλίβουν τα δικαιώματα.

Ανυπομονούμε, με την υποστήριξη της ICAN, να αμφισβητήσουμε την εντολή εμβολίου Covid-19 οποιασδήποτε πολιτείας για το σχολείο.

Σημειώστε ότι η ενέργεια του CDC για την προσθήκη του εμβολίου Covid-19 στο πρόγραμμα εμβολίων ρουτίνας παιδικής ηλικίας δεν το καθιστά αυτόματα υποχρεωτικό σε όλες τις πολιτείες για τη φοίτηση στο σχολείο. Στις περισσότερες πολιτείες, η εκάστοτε κυβέρνηση παίρνει την ευθύνη να το καταστήσει υποχρεωτικό η όχι. Και πάνω σε αυτό στηρίχθηκαν οι «ειδικοί» του CDC.

Prime News

Back to top button