Ελλάδα

ΑNΤΩΝlΑΔHΣ (Δικnγόρoς): ΤΕΛΕlΩΣΕ Η ΔΙΚΑlΟΣΥΝΗ…ΤΕΛΕlΩΣΕ Η ΠΡOΣΤΑΣlΑ ΣΑΣ…Evτάξει, Kυριάκo Mnτσoτάκn, αρxnγέ της εγκλnματικnς oργάvωσnς;

ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ με τις ανακοινώσεις για τις υποχρεωτικότες; Ωραία.ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ…



ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ πριν τα ΔΥΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ :

Για το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, με το οποίο σκοτώσατε χιλιάδες. Και το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, για να σκοτώσετε εκατομμύρια.

Εσύ και οι εντολείς σου.Με ΑΠΟΛΥΤΗ τεκμηρίωση. Και όταν θα βγω ΕΓΩ ,που μετράω ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ μου 13 μήνες ,και ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,και θα μιλήσω ,με όπλο την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ,γνωστών σας ,αλλά και αγνώστων σε σας μέχρι τώρα ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ,

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,και με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ,για ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,μάλλον ΕΤΣΙ θα είναι, Μητσοτάκη…

Εκατοντάδες υγειονομικοί από όλα τα νοσοκομεία, δημόσια και ιδιωτικά, περιμένουν την πρόσκλησή μου για να ενταχθούν σε αυτό που θα γίνει.

Είμαι σε επικοινωνία, μέρες τώρα, μαζί τους. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το είχα σχεδιάσει ,η υγιής πλευρά της Δικαιοσύνης ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ την επίορκη :

Αυτή που παρείχε επί 13 μήνες ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ στην εγκληματική οργάνωση ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ,

της ΑΠΑΤΗΣ ,του ΘΑΝΑΤΟΥ ,και του ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ,για το σκοπό του οποίου ,εφαρμόστηκαν τα άλλα δύο.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΚΤΑΦΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ/ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ στην Αντωνία Δημητρίου !!Στέλνοντας κατηγορούμενους ΠΕΝΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!

Και αύριο το πρωί θα γίνει η νεκροψία/νεκροτομή στον Νίκο Σταύρου. Ενώ περιμένουν ,Ο Στάθης Χειμαριός στον τάφο ,και η Άννα Ψυχογυιού με τον Μιχάλη Βραχάλη στα ψυγεία. Και θα γίνει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Με ένα βούλευμα – ΚΟΛΑΦΟ για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Προϊσταμένη της. Γιατί δεν είναι απλό πράγμα να διατάσσουν ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ νεκροψία/νεκροτομή ,μετά από σειρά εγγράφων και δημοσιεύσεων για τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ της εγκληματικής οργάνωσης εισαγγελείς.

Αυτή ΕΙΝΑΙ η τελευταία δημοσίευση των 13 μηνών.Αφού τελείωσε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης με τις υποχρεωτικότητες ,και έπαιξε και τα τελευταία χαρτιά του ,όπως το περίμενα ,ΤΩΡΑ είναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΡΑ.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ώρα.

Και όπως έδειξα στους τρεις δικαστές τις φωτογραφίες της Αντωνίας Δημητρίου ,και τους είπα ,«και τώρα, μετά από αυτές, απορρίψτε το αίτημα» ,και ΔΕΝ το έκαναν ,έτσι και με τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητά τους ,την τελική πράξη της εγκληματικής οργάνωσης ,θα δείξω σε όλο τον πλανήτη ,μαζί με τους επιστήμονες ,τις αποδείξεις της απόπειρας μαζικής δολοφονίας του πληθυσμού ,ΑΦΟΥ θα έχω αποδείξει ,στις χιλιάδες σελίδες της φρίκης του πρωτοκόλλου του θανάτου ,τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στα δημόσια νοσοκομεία .

Και θα τους πω ,θα τους πούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :-Και τώρα συνεχίστε την υποχρεωτικότητα…Μία ανάσα…




πηγη 

Back to top button