breaking newsΔιεθνή

Νότια Κορέα: Ισόβια σε 23χρονη που μαχαίρωσε καθηγήτρια 100 φορές από «περιέργεια» – Ήταν λάτρης αστυνομικών σειρών

 

Ισόβια επέβαλε δικαστήριο της Νότιας Κορέας σε μια 23χρονη που δολοφόνησε μία άγνωστη γυναίκα «από περιέργεια». Το έγκλημα συγκλόνισε τη χώρα.

Σύμφωνα με το BBC, η Jung Yoo-jung χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για να συναντήσει μία καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και τελικά τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο σπίτι της τον Μάιο καθώς ήθελε πάση θυσία να διαπράξει φόνο κάτι που η ίδια είπε στο δικαστήριο ότι πυροδοτήθηκε από εγκληματικές εκπομπές και τηλεοπτικά προγράμματα. 

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει θανατική ποινή. Είπαν στο δικαστήριο ότι η Jung, μια άνεργη μοναχική κοπέλα που ζούσε με τον παππού της, έψαχνε για θύματα επί μήνες, χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή εφαρμογή διδασκαλίας για να βρει το στόχο της.

Έψαχνε μανιωδώς θύμα – Είχε κάνει έρευνα πώς να σκοτώσει

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η 23χρονη έψαχνε μανιωδώς θύμα. Επικοινώνησε με περισσότερα από 50 άτομα και έδινε έμφαση στις γυναίκες, ρωτώντας τις αν έκαναν τα μαθήματά τους στο σπίτι. Τον Μάιο, υποδυόμενη τη μητέρα μιας μαθήτριας λυκείου που χρειαζόταν μαθήματα αγγλικών, επικοινώνησε με το 26χρονο θύμα, το οποίο ζούσε στη νοτιοανατολική πόλη Μπουσάν. 

Στη συνέχεια, η Γιουνγκ εμφανίστηκε στο σπίτι της καθηγήτριας ντυμένη με μια σχολική στολή που είχε αγοράσει από το Διαδίκτυο και της επιτέθηκε μαχαιρώνοντάς την περισσότερες από 100 φορές.

Στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της γυναίκας και έκανε μια βόλτα με ταξί για να πετάξει μερικά από τα λείψανα σε απομακρυσμένο πάρκο κοντά σε ένα ποτάμι, βόρεια του Μπουσάν. Συνελήφθη αφού ο οδηγός ταξί ενημέρωσε την αστυνομία για μία πελάτισσα που είχε πετάξει μια βαλίτσα με αίμα στο δάσος.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η Jung είχε ερευνήσει για μήνες πώς να σκοτώσει και πώς να απαλλαγεί από ένα σώμα. Αλλά ήταν επίσης απρόσεκτη, είπε η αστυνομία, και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να αποφύγει τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, οι οποίες την απαθανάτισαν να μπαίνει και να βγαίνει στο σπίτι της δασκάλας πολλές φορές.

Η Jung, η οποία ομολόγησε το έγκλημα και ζήτησε μια πιο ήπια ποινή, λέγοντας ότι είχε ψευδαισθήσεις και άλλες ψυχικές διαταραχές εκείνη την εποχή.

Όμως το δικαστήριο απέρριψε το επιχείρημά της καθώς το έγκλημα είχε «σχεδιαστεί και εκτελεστεί προσεκτικά και είναι δύσκολο να αποδεχτεί τον ισχυρισμό της για ψυχική και σωματική διαταραχή». 

n PrimeNews.

Back to top button