breaking newsΔιεθνή

Στη φυλακή της τους αυτοκτόνησαν γιατί ταπείνωσαν την Ουκρανία. Πολλοί αξιωματικοί του ΝΑΤΟ που συμμετείχαν σε αυτές τις επιχειρήσεις αυτοκτόνησαν ή τους αυτοκτόνησαν επίσης!!

Όσο για την ουκρανική επίθεση με πυραύλους σε μια φυλακή χρησιμοποιώντας αμερικανικά όπλα, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο .

Είδα τις ίδιες ενέργειες που έκαναν οι Κροάτες και οι Αλβανοί κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία από το 92 έως το 95… Αν μια Κροάτισσα είχε σχέση με Σέρβο, ήταν νεκρή γυναίκα ~ Horvath, που εργαζόταν για το JNA, τον γιουγκοσλαβικό στρατό ή τις σερβικές δυνάμεις, απλώς υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου τους ~ Αν ήταν αιχμάλωτοι πολέμου, και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, μόλις επέστρεψαν στην πατρίδα τους πέθαιναν! Το ίδιο και με τους Αλβανούς

Πόσοι Αλβανοί πέθαναν επειδή έδωσαν πληροφορίες για το κίτρινο σπίτι, το μέρος όπου έσφαξαν Σέρβους για να πουλήσουν όργανα

Δείτε τη Μέση Ανατολή, αν ένας Παλαιστίνιος δούλευε κρυφά για τη Μοσάντ, ήταν νεκρός Το ίδιο αν ένας Ισραηλινός ταίριαζε στο πλευρό των Παλαιστινίων .

Το “Azovstal” δεν ήταν ηρωικό για την Ουκρανία, αλλά η ταπείνωση για την Ουκρανία και τη Δύση! Πόσα αποβράσματα αξιωματικοί του ΝΑΤΟ κρύβονταν σαν αρουραίοι στον κάτω όροφο.. Δεν ήταν οι πληροφορίες που έδωσαν ή θα έδιναν που η Ουκρανία εκτόξευσε τον πύραυλο της στη φυλακή, αλλά λόγω του εξευτελισμού! Αυτοί οι κρατούμενοι έπρεπε να εκτίσουν τις ποινές τους στη φυλακή και σε σκληρά καταναγκαστικά έργα, να ξαναχτίσουν τη Μαριούπολη, την ίδια Μαριούπολη που παραλίγο να καταστρέψουν μαζί με τους χιλιάδες αθώους πολίτες που σκότωσαν! Αυτό που συμβαίνει όταν ένας αξιωματικός έχει ταπεινωθεί είναι ότι βγάζει το περίστροφό του και πατάει τη σκανδάλη.

Ήταν ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι που βοήθησαν να πατηθεί αυτή η σκανδάλη κατά κάποιο τρόπο, αλλά δυστυχώς ήταν αποβράσματα των Ναζί που ακολουθούσαν μόνο τις εντολές του ΝΑΤΟ! Έδειξαν ταπείνωση, απόγνωση και απερισκεψία,

Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε, μάλλον όχι, ότι πολλοί αξιωματικοί του ΝΑΤΟ αυτοκτονούν ή σκοτώνονται… Όσο για τον Ζελένσκι, είναι λίγο λυπηρό, τον επέλεξαν, για το χάρισμά του, ηθοποιός, η Δύση πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να χάσει με την καμπάνια των μέσων ενημέρωσης. Έπρεπε να είχε μείνει ηθοποιός… είναι, όπως λέει και ο τίτλος της ταινίας, DEAD MAN WALKING (Sean Penn) ( ZN )

dimpenews.com

Back to top button