breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Το υπουργείο Υγείας Ισραήλ αναλαμβάνει δράση κατά γιατρών που δημοσιεύουν Fake news για τα εμβόλια! Ποιός δολοφόνησε τον Χέγκελ ποιός στραγγάλισε τον Βολταίρο; Συντονισμένος Μακαρθισμός !!

Το υπουργείο Υγείας Ισραήλ αναλαμβάνει δράση κατά γιατρών που δημοσιεύουν Fake news για τα εμβόλια!..(δηλ. για το εξής 1 της Pfizer αφού στο Ισραήλ αυτή έχει το μονοπώλιο)
Το Υπουργείο Υγείας λαμβάνει μέτρα εναντίον των γιατρών που δημοσιεύουν fake news για τα εμβόλια του κορωνοϊού, αναφέρουν οι ειδήσεις του Καναλιού 12.

Μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση μιας έκθεσης που επικεντρώνεται στην παραπληροφόρηση που δημοσιεύτηκε από τους Avshalom Carmel, Raphael Zioni και Rotem Inbar, το network αναφέρει ότι το υπουργείο τους κάλεσε για έρευνα. (timesofisrael 26/9/21)

”Η αλήθεια του αντίπαλου στρατοπέδου είναι επίσης μια αλήθεια” (Ισραηλινός διανοούμενος)

Ασυσχέτιστο… την ίδια ώρα και σε άλλες χώρες συμμάχους του Ισραήλ στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού ξεκινά πογκρόμ μακαρθισμού Λογοκρισίας.. Άναψε η Πυρά ο Μέγας Ιεροεξεταστής έβαλε την πορφυρή κάπα και το απαστράπτον δαχτυλίδι της εξουσίας και απειλεί να κάψει τους Αντιφρονούντες…Οι εχθροί του λαού είναι οι διαφωνούντες.. Ποιός δολοφόνησε τον Χέγκελ ποιός στραγγάλισε τον Βολταίρο;;;;

«Πιστεύει η Ιερά Εξέταση ότι μαζί με το σώμα μπορούν να καούν και οι φωνές;» παρατηρεί ο γιατρός Καζάλα… η φωτιά εξακοντίζει στο κοινωνικό στερέωμα τις υψιπετείς φωνές… Τότε οι ”αιρετικοί” ήταν οι εχθροί της Εκκλησίας τώρα είναι οι ”εχθροί” της Υγείας….

«Ξέρετε, είναι μάταιο να σκοτώνουμε τους ιεροεξεταστές. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποτυπώσουμε την όψη αυτών των ατιμαστών του Χριστού» ( Στέφαν Αντρες ΤΟ ΒΗΜΑ)

Ανάσταση δεν γίνεται με όρους Σταύρωσης….

Διαγραφή διαφωνούντων, εξορία, γκούλαγκ, καταναγκαστικά έργα, βασανιστήρια εκτελέσεις μαζικές εκκαθαρίσεις για τους κομματικούς αντιφρονούντες …Αρχιπέλαγος Covid19 Καλώς ορίσατε!!!!

dimpenews.com

Back to top button