breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα ζητά απαντήσεις μετά τα «θραύσματα DNA» που βρέθηκαν σε εμβόλια COVID

 

Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα, Δρ Τζόζεφ Λαντάπο, ζήτησε την Τετάρτη από τους ομοσπονδιακούς υγειονομικούς αξιωματούχους να ρίξουν φως στην ανακάλυψη θραυσμάτων DNA στα εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna COVID-19 «που κάνουν πάρτι με τα ανθρώπινα κύτταρα».

Σε μια επιστολή του, ο Δρ Ladapo ζήτησε από τον Δρ Robert M. Califf, Επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), να εξετάσει τα ευρήματα των ερευνητών. Η Δρ Mandy Cohen, διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), συμπεριλήφθηκε επίσης στην επιστολή.

«Σας γράφω για να πάρω μια ξεκάθαρη απάντηση για την πρόσφατη ανακάλυψη θραυσμάτων DNA κυττάρων ξενιστή στα εμβόλια mRNA COVID-19 της Pfizer και της Moderna», έγραψε ο Δρ Λαντάπο στην επιστολή του .

Ιδιαίτερη ανησυχία του προκάλεσε, όπως σημείωσε, η «παρουσία μολυσματικών ουσιών νουκλεϊκού οξέος» στα εγκεκριμένα μονοσθενή και δισθενή εμβόλια mRNA, τα οποία ανιχνεύθηκαν «παρουσία συμπλεγμάτων λιπιδικών νανοσωματιδίων και DNA προαγωγέα/ενισχυτή του ιού Πιθήκου 40 (SV40).

«Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι ένα αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά του mRNA στα εμβόλια COVID-19 σε ανθρώπινα κύτταρα και μπορεί επομένως να είναι ένα εξίσου αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά μολυσμένου DNA σε ανθρώπινα κύτταρα», σημείωσε. «Η παρουσία του DNA του προαγωγέα/ενισχυτή SV40 μπορεί επίσης να αποτελεί μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο ενσωμάτωσης του DNA στα κύτταρα ξενιστές».

Μεγάλοι κίνδυνοι

Ο Δρ. Ladapo έχει εκφράσει αρκετές ανησυχίες στον FDA, την ομοσπονδιακή υπηρεσία που είναι αρμόδια για την έγκριση των εμβόλων, και το CDC σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19 και επέκρινε την κυκλοφορία των εμβολίων τον Σεπτέμβριο, λέγοντας ότι δεν υπήρχαν επαρκείς κλινικές δοκιμές . Νωρίτερα φέτος, σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου στον FDA σχετικά με τη Φλόριντα που παρατηρούσε μια αύξηση 4.400 τοις εκατό στις αναφορές για απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις από την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA COVID-19.

Επικαλούμενος τις οδηγίες του FDA από το 2007, ο Δρ. Ladapo σημείωσε στην επιστολή του στις 6 Δεκεμβρίου τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την ενσωμάτωση του DNA. Τόνισε την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των κινδύνων από την ενσωμάτωση του μολυντικού DNA στο ανθρώπινο DNA, ιδιαίτερα δεδομένης της ευρείας βιοκατανομής των εμβολίων mRNA COVID-19.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του FDA, υπάρχουν τρεις σημαντικοί πιθανοί κίνδυνοι που σχετίζονται με την ενσωμάτωση του DNA, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων στα ανθρώπινα ογκογονίδια, τη χρωμοσωμική αστάθεια και ορισμένα μέρη του σώματος.

«Η ενσωμάτωση DNA θα μπορούσε θεωρητικά να επηρεάσει τα ογκογονίδια ενός ανθρώπου – τα γονίδια που μπορούν να μετατρέψουν ένα υγιές κύτταρο σε καρκινικό κύτταρο», σημείωσε ο Δρ. Ladapo.

«Η ενσωμάτωση του DNA μπορεί να οδηγήσει σε χρωμοσωμική αστάθεια», σημείωσε το δεύτερο σημείο του. Επιπλέον, οι οδηγίες του FDA συζητούν την ενσωμάτωση της βιοκατανομής των εμβολίων DNA, τα οποία «θα μπορούσαν να επηρεάσουν ακούσια μέρη του σώματος, όπως αίμα, καρδιά, εγκέφαλος, ήπαρ, νεφρός, μυελός των οστών, ωοθήκες/όρχεις, πνεύμονες, λεμφαδένες παροχέτευσης, σπλήνα , το σημείο χορήγησης και την υποδόρια στο σημείο της ένεσης.”

Απαιτητικές απαντήσεις

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανίχνευση θραυσμάτων DNA στα εμβόλια, τις οδηγίες του FDA του 2007 και την αποτελεσματικότητα του συστήματος χορήγησης νανοσωματιδίων λιπιδίων του εμβολίου mRNA του COVID-19, ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα έθεσε τρία κρίσιμα ερωτήματα στον επίτροπο του FDA:

  1. Έχουν αξιολογήσει οι κατασκευαστές φαρμάκων τον κίνδυνο ενσωμάτωσης του ανθρώπινου γονιδιώματος ή μεταλλαξογένεσης υπολειμματικών προσμείξεων DNA από τα εμβόλια mRNA COVID-19 παράλληλα με τον πρόσθετο κίνδυνο ενσωμάτωσης DNA από το σύστημα παροχής νανοσωματιδίων λιπιδίων και τον υποκινητή/ενισχυτή SV40; Έχει ζητήσει ο FDA πληροφορίες από τους κατασκευαστές φαρμάκων για τη διερεύνηση αυτού του κινδύνου;
  2. Τα τρέχοντα πρότυπα του FDA για αποδεκτή και ασφαλή ποσότητα υπολειμματικού DNA (που υπάρχουν ως γνωστοί μολυντές σε βιολογικές θεραπείες) εξετάζουν το σύστημα χορήγησης νανοσωματιδίων λιπιδίων για τα εμβόλια mRNA COVID-19;
  3. Λαμβάνοντας υπόψη τη δυνητικά ευρεία βιοκατανομή των εμβολίων mRNA COVID-19 και των μολυντών DNA πέρα ​​από το τοπικό σημείο της ένεσης, έχετε αξιολογήσει τον κίνδυνο ενσωμάτωσης DNA σε αναπαραγωγικά κύτταρα σε σχέση με το σύστημα χορήγησης νανοσωματιδίων λιπιδίων;

Ο Δρ. Ladapo σημείωσε ότι ο Δρ Califf και η τότε Διευθύντρια του CDC Δρ. Rochelle Walensky δεν είχαν απαντήσει σε προηγούμενη επιστολή της 19ης Νοεμβρίου, στην οποία κατηγορούσε τους υγειονομικούς υπαλλήλους ότι αγνόησαν αρκετούς κινδύνους γύρω από τα εμβόλια mRNA COVID-19.

«Ο αμερικανικός λαός και η επιστημονική κοινότητα έχουν το δικαίωμα να έχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες που σχετίζονται με τα εμβόλια για τον COVID-19 για να ενημερώνονται σωστά για τη λήψη ατομικών κρίσιμων αποφάσεων», έγραψε ο Δρ Ladapo.

Σημειώνοντας την «επείγουσα ανάγκη αυτών των ερωτήσεων λόγω της μαζικής χορήγησης» λήψεων mRNA του COVID-19, ζήτησε γραπτή απάντηση έως τις 13 Δεκεμβρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες που εξέφρασε τόσο στις επιστολές του στις 6 Δεκεμβρίου όσο και στις 19 Νοεμβρίου.

«Αν δεν έχουν απαντήσεις, ποιος του έδωσε το δικαίωμα να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως πειραματόζωα;» είπε ο γενικός χειρουργός από τη Φλόριντα σε ανάρτησή του στο Χ, αναφερόμενος στον Δρ. Κάλιφ.

Ένας εκπρόσωπος του FDA είπε ότι η υπηρεσία «έλαβε την επιστολή και θα απαντήσει απευθείας στον Γενικό Χειρουργό της Φλόριντα».

PrimeNews.

Back to top button