breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εκουαδόρ: Γυναίκα… αναστήθηκε μέσα στο φέρετρό της – Σοκάρει το βίντεο από το γραφείο τελετών

Έκπληκτοι έμειναν οι συγγενείς μιας 76χρονης που πέθανε και λίγες ώρες μετά… επανήλθε μέσα στο φέρετρό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Bella Montoya αρρώστησε στο σπίτι της την Παρασκευή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Martín Icaza στην επαρχία του Los Rios στο Εκουαδόρ.

Ο γιος της, Gilbert Balberán, είπε στο El Universo ότι εισήχθη στις 9 το πρωί και διαπιστώθηκε ο θάνατός της στις 12:00 μετά από καρδιακή ανακοπή

.Σύμφωνα με τον Balberán, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή την έκανε να υποφέρει από καταληψία – μια κατάσταση που μοιάζει με έκσταση που χαρακτηρίζεται από την ακαμψία του σώματος, τη μειωμένη ευαισθησία στον πόνο και τις πιο αργές σωματικές λειτουργίες όπως η αναπνοή.

Η Montoya πέρασε τέσσερις ώρες μέσα στο φέρετρο και επρόκειτο να αλλάξει ρούχα σε ένα γραφείο τελετών όπου ξαφνικά η οικογένειά της παρατήρησε ότι έδινε σημεία ζωής γύρω στις 20:50.

«Η μητέρα μου άρχισε να κουνάει το αριστερό χέρι, να ανοίγει τα μάτια της, το στόμα», είπε ο Μπαλμπεράν στην εφημερίδα. «Έκανε μια προσπάθεια να αναπνεύσει».

«Η μητέρα μου παίρνει οξυγόνο. Η καρδιά της είναι σταθερή», δήλωσε. «Ο γιατρός της έσφιξε το χέρι και εκείνη αντέδρασε. Μου λένε ότι αυτό είναι καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι αντιδρά σιγά σιγά».

«Τώρα, ζητώ μόνο να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου», πρόσθεσε. «Την θέλω ζωντανή και δίπλα μου».

Το βίντεο έδειχνε τον γιο της να δίνει οδηγίες σε ένα άτομο να καλέσει το 911 καθώς αυτός και ένα άλλο άτομο έβαλαν τα χέρια τους γύρω από το κεφάλι και το αριστερό της χέρι.

Η Montoya φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και να κινεί το σαγόνι της. Λίγες στιγμές αργότερα, έφτασαν γιατροί και τοποθέτησαν το σώμα της σε φορείο πριν τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Martín Icaza, όπου τέθηκε σε εντατική θεραπεία.

Prime News.

Back to top button