breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισραήλ-Άντρας έπαθε έμφραγμα και πέθανε δύο ώρες μετά από τον εμβολιασμό…

 

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, ανακοίνωσε πως 75χρονος που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον Covid-19, δύο ώρες αργότερα έπαθε έμφραγμα και πέθανε.

Ένας 75χρονος άνδρας από το βόρειο Ισραήλ πέθανε από καρδιακή προσβολή μόλις δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό για τον κοροναϊό, επιβεβαίωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εμβολιάστηκε περίπου στις 8:30 π.μ. σε τοπική κλινική. Παρέμεινε στην εγκατάσταση για να εξακριβώσει εάν είχε υποστεί παρενέργειες. Αφού ανέφερε ότι ένιωθε καλά, η κλινική τον άφησε να φύγει.

Ο Υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι τα αρχικά ευρήματα δεν δείχνουν άμεση αιτιώδη σχέση μεταξύ του θανάτου του άνδρα και του εμβολίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε περάσει και στο παρελθόν καρδιακή προσβολή.

hair

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Back to top button