Διεθνή

29 Μάϊου 1453.Είναι ζήτημα χρόνου.. δεν είμαστε στο ”πάλι με χρόνια και καιρούς”.Από το θρύλο στην προφητεία! Ιστορικό προχώρημα..Τι ξέρουμε ως τώρα για την Προφητεία της Αγ. Παρασκευής της Επιβατινής και του ολοκληρωτικού πολέμου κατά του Σουλτάνου!!!

29 Μαίου 1453….Είναι ζήτημα χρόνου.. δεν είμαστε στο ”πάλι με χρόνια και καιρούς”.Από το θρύλο στην προφητεία! Ιστορικό προχώρημα..Τι ξέρουμε ως τώρα για την Προφητεία της Αγ. Παρασκευής της Επιβατινής και του ολοκληρωτικού πολέμου κατά του Σουλτάνου!!!

Αυτό που συντήρησε στο διάβα των αιώνων ο λαϊκός θρύλος έγινε προφητεία…Πρόκειται για ιστορικό προχώρημα κι εξέλιξη. Από τον Μέγα Καππαδόκη Αγ. Παίσιο το Γέροντα των Αποκαλύψεων ως την Αγία Παρασκευή την Επιβατινή όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν είμαστε κοντά….γι αυτό η μέρα η σημερινή παύει να είναι αποφράδα...Ο Ευαγγελισμός του Γένους έγινε το μήνυμα ελήφθη.. Υπομονή αυτό είναι το άλλο μεγάλο μήνυμα της Μέρας καθώς είναι η γιορτή της Αγίας Υπομονής κατά κόσμον Ελένης Δραγάση-Παλαιολόγου αυτοκράτειρας του Βυζαντίου ως σύζυγος του Mανουήλ Β’ Παλαιολόγου και μητέρα των δύο τελευταίων Βυζαντινών Αυτοκρατόρων, του Ιωάννη Η΄ και του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Παλαιολόγου. 

Υπομονή.. ο πειρασμός για το λαό και την εκκλησία αυτή την περίοδο της χαρακτηρισμένης πανδημίας είναι μεγάλος αλλά ίσως κι ο τελευταίος. Ενωμένοι και συντεταγμένα σαν λαός οδηγούμαστε στο πεπρωμένο της φυλής στην Ανάσταση του Γένους. Καμιά διαμάχη με κανέναν ακόμη και τους πιο αμφισβητίες όταν έρθει η ώρα θα τους συνεπάρει ο ειρμός των γεγονότων ….όλα τα τραύματα θα επουλωθούν…

Δεν είναι τυχαίο που αυτές οι προφητείες δόθηκαν τώρα.. επίκειται…Υπομονή….

Η πρόσφατη προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για τον επικείμενο μεγάλο αποκαλυπτικό πόλεμο: ”Πόλεμος των ουράνιων δυνάμεων σαν τους ιππότες της αποκαλύψεως από την μια κατά ενός ηγέτη που είναι στ΄ανατολικά και φέρει τουρμπάνι Σουλτάνου γίνεται τιτανομαχία αποκαλυπτική…” Έρχεται μεγάλος πόλεμος ,αποκαλυπτικός πόλεμος…To νέο Μαντζικέρτ θα είναι το τέλος της Τουρκίας; Μια μεγάλη Ορθόδοξη δύναμη θα συγκρουστεί με το Σουλτάνο…..

dimpenews.com

Back to top button