NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Αόρατο χέρι προωθεί τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο δίνοντας στους επαναστάτες της Συρίας όπλα, λίγες μέρες πριν χτυπηθεί η Ρωσική Πρεσβεία στη Δαμασκό

SyriaNukeNightmareΟ Gerald Celente εκδότης της εφημερίδας Trends Journal συχνά προβλέπει τις μελλοντικές εξελίξεις δηλώνοντας ότι όταν οι οικονομίες συντρίβονται,τότε οι κεντρικοί τραπεζίτες, μέσω των πολιτικών ηγετών του κόσμου, μας πάνε σε πόλεμο.

Εχει ξαναγίνει και στο παρελθόν, πριν τον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.Το το ΔΝΤ, η BIS, η Citibank και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προειδοποιήσει για την επικείμενη οικονομική κατάρρευση,ενώ μια σειρά από γεγγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη ,μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον ολοκληρωτικό πόλεμο.

 

Ακόμη και τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN τελικά παραδέχθηκαν ότι η κατάσταση στη Συρία δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν εντεταλμένο πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, και η NYT, διευκρινίζει ότι οι ΗΠΑ προμηθεύουν με όπλα τους αντάρτες και μετατρέπει τη συριακή σύγκρουση σε έναν εντεταλμένο πόλεμο, τα τελευταία γεγονότα δείχνουν ότι ενδέχεται να έχει φθάσει τελικά το σημείο μη επιστροφής.Πολλές ειδήσεις πρόσφατα ανέφεραν ότι το Πεντάγωνο αναστέλει την εκπαίδευση των ανταρτών, ενώ συνεχίζει να τους προμηθεύει όπλα και πυρομαχικά.

(Αλ-Νούσρα,Αλ-Κάιντα-ISIS) Eπένδυσαν πάνω από 500 εκατομ. δολλάρια σε όπλα και πυρομαχικά για όλους αυτούς. Εριξαν 50 τόνους με πυρομαχικά,σε παλλέτες!Δύο ημέρες αργότερα βλέπουμε την πρωτοσέλιδη είδηση! “Πανικός καθώς ρουκέτες χτύπησαν τη Ρωσική Πρεσβεία στην Δαμασκό.”Δύο πυραύλοι χτύπησαν τη Ρωσική Πρεσβεία στην Δαμασκό.Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι ο βομβαρδισμός εναντίον της Πρεσβείας είναι τρομοκρατικό κτύπημα. Εκείνη την ώρα περίπου 300 Σύριοι πολίτες βρισκόταν έξω από την Πρεσβεία για να ευχαριστήσουν τη Ρωσία, για τη συμμετοχή της στον πόλεμο στο πλευρό της Συρίας. Και φυσικά κάποιοι θα ρωτήσουν αν οι ρουκέτες ήρθαν από τις ΗΠΑ.Και φυσικά αυτό είναι άμμεση πράξη πολέμου των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ!

Έχει επίσης αποκαλυπτεί ότι η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) έχει δώσει το πράσινο φως για να καταρρίψουν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πράγμα που εξαγρίωσε την Μόσχα. Αν προσθέσετε και τα δημοσιεύματα ότι η Κίνα θα συμμετέχει με αεροπλανοφόρα στους βομβαρδισμούς της Συρίας, στο πλευρό των Ρώσων,τότε βρισκόμαστε στο χείλος του 3ου παγκοσμίου πολέμου. Εχουμε τις 4 από τις 5 μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου να έχουν χωριστεί σε αντίπαλες ομάδες. ΗΠΑ-Μ.Βρετανία εναντίον Κίνας-Ρωσίας. Παραμένει να επιλέξει η 5η δύναμη που είναι η Ινδία ποιά θέση θα πάρει. Μέχρι τώρα δείχνει να επιλέγει την πλευρά του Άσαντ(Ανατολικό μπλοκ). Ολοι είναι πυρηνικές δυνάμεις.

 

 

Η εφημερίδα WSJ αναφέρει ότι οι ΗΠΑ πράγματι εξετάζουν το ενδεχόμενο πυρηνικού κτυπήματος κατά της Ρωσίας, και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν τον Οκτώβριο του 2014 προειδοποίησε ότι τα δυτικά κράτη που επιχειρεί να «εκβιάσουν» τη Ρωσία με κυρώσεις φέρνουν την “διχόνοια μεταξύ μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων“, έχουμε μεγάλες πυρηνικές δυνάμεις που παίζουν ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι.”Το νεκρό χέρι της Ρωσίας”γνωστό σαν “Ρωσική Doomsday συσκευή”, είναι ακόμα σε χρήση.Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσει τους Ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους,αν ανιχνεύσει ότι δέχεται πυρηνική επίθεση.Πάντα υπάρχει ο φόβος ότι μία μικρή σπίθα μπορεί να ανάψει την πυριτιδαποθήκη της Μ. Ανατολής.

 

Back to top button