Διεθνή

Ντύνονται γυναίκες και βάζουν μπούρκα για να γλυτώσουν από τους Ρώσους

Ξυρίζονται και το βάζουν στα πόδια…!

Άλλοι άνθρωποι γίνονται το τελευταίο διάστημα οι μαχητές της ISIS αλλάζοντας όχι μόνο εμφάνιση αλλά και φύλο.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολλοί μαχητές της ISIS ξυρίζουν τις γενειάδες του και ντύνονται ως γυναίκες φορώντας νικάμπ για να εγκαταλείψουν στη Συρία και να μπουν στην Τουρκία τώρα που η Ρωσία κλιμακώνει τη στρατιωτική επιχείρηση στήριξης στον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Χαλέπι και κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν γενειάδες δίπλα σε δεκάδες ξυραφάκια.

Το νικάμπ που επιλέγουν να φορέσουν πολλοί μαχητές για να μην γίνουν αντιληπτοί καλύπτει όλο το σώμα εκτός από τα μάτια.

Η δημοσιοποίηση έχει προκαλέσει πολλά καυστικά σχόλια στο twitterγια τη στάση των μαχητών της ISIS.

Φυσικά, ο τόπος καταφυγής τους είναι η… Τουρκία και ενδεχομένως, το επόμενο βήμα σωτηρίας τους (για να απολαύσουν τα κέρδη των σφαγών τους) είναι η Ευρώπη…

Έγινα τζιχαντιστής για τέσσερις γυναίκες και ένα… αυτοκίνητο!!!

Η υπόσχεση για ένα πολυτελές αυτοκίνητο και τέσσερις γυναίκες έστειλε τον Γερμανό τυνησιακής καταγωγής Ιμπραήμ Mπ. στη Συρία και στις τάξεις του ISIS.

Τελικά πριν καν αρχίσει την εκπαίδευσή του συνελήφθη σαν κατάσκοπος και επρόκειτο να εκτελεστεί. Μάλιστα όταν ήταν κλεισμένος μέσα σε ένα από τα κέντρα εκτέλεσης του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, τη σιωπή έσπασαν οι κραυγές του συγκρατούμενού του πριν αποκεφαλιστεί από τους τζιχαντιστές. «Ήταν σαν να άκουγα να πατούν γάτα», δήλωσε. Στη συνέχεια το αποκεφαλισμένο πτώμα του συγκρατούμενού του πετάχτηκε μέσα στο κελί του Ιμπραήμ με το κεφάλι τοποθετημένο στον θώρακά του.

Τελικά ο Ιμπραήμ που ζούσε στην περιοχή Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας πριν μεταβεί στη Συρία για να γίνει μέλος του Ισλαμικού Κράτους, κατάφερε να δραπετεύσει και να γλιτώσει από βέβαιο και βάρβαρο θάνατο. Λίγους μήνες από την επιστροφή του στη Γερμανία, παραδόθηκε στις τοπικές αρχές τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση. «Προτιμώ την φυλακή στη Γερμανία από την “ελευθερία” στη Συρία», δήλωσε ο Ιμπραήμ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung πριν λίγες ημέρες ενώ είχε ήδη προφυλακιστεί. «Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ», επισήμανε ο Γερμανός τζιχαντιστής.

«Για να είμαι ειλικρινής, ποιος δε θα ήθελε τέσσερις συζύγους; Αν μου ζητούσαν να γίνω μέλος ενός ροκ γκρουπ από την Τζαμάικα ή στους Hells Angel’s θα το έκανα», δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος υπολογίζεται ότι είναι μόνο ένας από τους 700 υπηκόους που έχουν εγκαταλείψει τη Γερμανία για να γίνουν τζιχαντιστές και ένας από τους 20 από την περιοχή Βόλφσμπουργκ που έχουν ταξιδέψει στη Συρία στο όνομα της τζιχάντ.

Related Articles

Αρέσει σε %d bloggers: