breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

5G: Νέα έκκληση γιατρών να καθυστερήσει η ανάπτυξη της λόγω των κινδύνων για την υγεία (βίντεο)

O Frank Clegg, πρώην πρόεδρος της Microsoft Canada λέει ότι,  “Δεν έχει γίνει σαφές στο κοινό ότι η 5G δεν θα είναι απλώς ένας άλλος αριθμός και μια επιστολή στο κινητό σας τηλέφωνο. Απαιτεί μια εντελώς νέα υποδομή χιλιάδων μικρών κυψελοειδών κεραιών που θα ανεγερθούν σε όλες τις πόλεις όπου πρόκειται να εγκατασταθεί”

Επιστήμονες από 42 χώρες προειδοποιούν τώρα τις κυβερνήσεις τους για τα αναδυόμενα προβλήματα υγείας που συνδέονται με την ασύρματη ακτινοβολία και οι καναδοί γιατροί και επιστήμονες πρόσθεσαν τις φωνές τους.

Δρ. Riina Bray: “Τα πιο διαδεδομένα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, κόπωση, μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης, εμβοές, ευερεθιστότητα και αϋπνία. Οι επιπτώσεις στην καρδιά και το νευρικό σύστημα είναι επίσης ανησυχητικές”.

Η Δρ Riina Bray εργάζεται εδώ και 15 χρόνια στην κλινική περιβαλλοντικής υγείας της επαρχίας,
και έχει δει τον αριθμό των ανθρώπων που πάσχουν από αρνητικές επιπτώσεις από την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Θεωρεί ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί με την εγκατάσταση της 5G.

Η Δρ. Magda Havas, διεθνώς αναγνωρισμένη για την έρευνά της σχετικά με τις βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης, είπε ότι σε υψηλές εντάσεις αυτά τα κύματα προκαλούν έντονη ζέστη και πόνο, επειδή οι ιδρωτοποιοί αδένες στην επιφάνεια του δέρματός μας λειτουργούν σαν μίνι κεραίες.

Τόνισε ότι “σε χαμηλότερες εντάσεις οι επιστήμονες προβλέπουν βλάβες στα μάτια, απώλεια πληθυσμών εντόμων, τα οποία ήδη μειώνονται και πολλές άλλες βλάβες στο νευρικό σύστημα και στο ανοσοποιητικό σύστημα”.

Η ακτινοβολία από ραδιοσυχνότητες ταξινομείται στην ίδια κατηγορία καρκινογόνων ουσιών με μόλυβδο. Ένας σύμβουλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι θα πρέπει να επανεκτιμηθεί η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων …

Ο Δρ Anthony Miller: “Θα τοποθετηθεί στην πρώτη κατηγορία, καρκινογόνο για τους ανθρώπους και οι κυβερνήσεις δεν θα μπορούν να το αγνοήσουν αυτό”.

Κάποιοι λένε ότι η επιστημονική συζήτηση για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας μικροκυμάτων στην υγεία έχει τελειώσει. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Μπορούμε να ρισκάρουμε αυτόν τον κίνδυνο;

Οι ιατροί ζητούν να καθυστερήσει η ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G, έως ότου μπορέσουν να διεξαχθούν δοκιμές σχετικά με τις μακροπρόθεσμες βιολογικές επιδράσεις της.

Όλοι αυτοί είναι αληθινοί γιατροί και όχι ψευδοεπιστήμονες

Όλοι αυτοί είναι αληθινοί γιατροί και όχι ψευδοεπιστήμονες, όπως ισχυρίζονται τα Ελληνικά Hoaxes με περίσσιο θράσος για μια μακρά λίστα πάνω από 180 επιστημόνων που ζητούν να σταματήσει η ανάπτυξη της 5G.

Τα Ελληνικά Hoaxes “χάκαραν” με επισήμανση το δημοσίευμα με τη δικαιολογία ότι είναι “διαδικτυακό hoax” με πιασάρικο θέμα, ενώ χαρακτηρίζουν τους εκατοντάδες πλέον επιστήμονες ανά τον κόσμο, ως “ψευδοεπιστήμονες”

. Είναι προφανές ότι τους απασχολούν περισσότερο τα εταιρικά συμφέροντα, αλλά και τα στρατιωτικά, αφού και οι ίδιοι ανήκουν σε αυτόν τον χώρο και η 5G είναι δημιούργημα της στρατιωτικής βιομηχανίας, και καθόλου η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών.

Back to top button