Διεθνή

Σοκαριστική έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου για παρενέργειες εμβολίου: 107 νεκροί, οι 7 νεκροί αμέσως μετά τη λήψη,5 τυφλοί κ.α Βέβαια διερευνούν κι εκεί τη συσχέτιση!!!

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσιεύει σοκαριστική έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου COVID19.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε μια έκθεση που υπογραμμίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο από το Pfizer όσο και το εμβόλιο των Oxford / Astrazeneca που έχουν συμβεί από την έναρξη της κυκλοφορίας τους στις 8 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση έχει συγκεντρώσει δεδομένα που έχουν εισαχθεί έως τις 24 Ιανουαρίου 2021 μέσω του προγράμματος Yellow Card Scheme κίτρινης κάρτας MHRA. Σε αυτό το σημείο εκτιμήθηκαν 5,4 εκατομμύρια πρώτες δόσεις του εμβολίου Pfizer / BioNTech και 1,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης / AstraZeneca και είχαν χορηγηθεί περίπου 0,5 εκατομμύρια δεύτερες δόσεις, κυρίως από το εμβόλιο Pfizer / BioNTech.

Ωστόσο, όπως είχε προβλεφθεί, με την αύξηση των χορηγηθέντων εμβολίων σημειώθηκε αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών με 49.472 αναφερθείσες αντιδράσεις στο εμβόλιο Pfizer και 21.032 αντιδράσεις στο εμβόλιο Oxford / Astrazeneca. Και για τα δύο εμβόλια αυτό ισοδυναμεί με 1 στα 333 άτομα που πάσχουν από ανεπιθύμητη ενέργεια. Αυτό το ποσοστό θα μπορούσε πραγματικά να είναι υψηλότερο, καθώς ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην έχουν αναφερθεί στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας.

Η dailyexpose.co.uk ρίχνει μια ματιά στην έκθεση (την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ) και πραγματοποίησε μια εις βάθος ανασκόπηση των αντιδράσεων στο εμβόλιο Pfizer και αυτό που βρήκαμε:

Χάρη στο εμβόλιο Pfizer, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία mRNA για να καθοδηγήσει τα ανθρώπινα κύτταρα να εκτελέσουν «μια συγκεκριμένη εργασία», 5 άτομα είναι τώρα τυφλά και άλλα 31 άτομα είχαν προβλήματα όρασης. Συνολικά έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής 634 oφθαλμολογικές διαταραχές. Φανταστείτε να είστε περιορισμένοι στους ίδιους τέσσερις τοίχους για περισσότερο από ένα χρόνο και να μην μπορείτε να δείτε την οικογένεια ή τους φίλους σας. Στη συνέχεια, ενθουσιασμένος επειδή πιστεύετε αφελώς ότι ένα πειραματικό «εμβόλιο» θα σας δώσει τη ζωή σας πίσω και θα σας επιτρέψει να τους δείτε ξανά να πηγαίνετε προς εμβολιασμό. Αλλά έπειτα φεύγοντας χωρίς την ικανότητα να βλέπω ποτέ ξανά τίποτα.

(Τελικά το φως του εμβολίου για κάποιους αποδείχθηκε σκότος κι έρεβος τύφλωση σύμφωνα με την έκθεση..)

Πίνακας που ελήφθη από την Κυβερνητική Έκθεση

Υπήρξαν επίσης 21 εγκεφαλικά αγγειακά ατυχήματα χάρη στο πειραματικό εμβόλιο Pfizer. Ένα εγκεφαλικό αγγειακό ατύχημα είναι ο ξαφνικός θάνατος ορισμένων εγκεφαλικών κυττάρων λόγω έλλειψης οξυγόνου όταν η ροή του αίματος στον εγκέφαλο επηρεάζεται από απόφραξη ή ρήξη μιας αρτηρίας στον εγκέφαλο. Ένα εγκεφαλικό αγγειακό ατύχημα αναφέρεται επίσης ως εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σας είπαμε στις 4 Δεκεμβρίου πώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε εάν το εμβόλιο Pfizer είχε αντίκτυπο στη γονιμότητα… Αλλά αυτή η εισαγωγή περιελάμβανε επίσης σχόλια για την εγκυμοσύνη που είχαν ως εξής –

‘Εγκυμοσύνη’
Δεν υπάρχει ή υπάρχει περιορισμένη ποσότητα δεδομένων από τη χρήση του COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2.
Δεν έχουν ολοκληρωθεί μελέτες τοξικότητας στην αναπαραγωγή σε ζώα.

Εμβόλιο COVID-19 mRNA
Το BNT162b2 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες σε ηλικία τεκνοποίησης θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Γιατί, λοιπόν, στην ανάλυση του εμβολίου Pfizer βρήκαμε συνολικά 4 αυθόρμητες αμβλώσεις λόγω της λήψης μιας δόσης του εμβολίου Pfizer; Η ίδια η σύσταση της κυβέρνησης είναι ότι όποια είναι έγκυος ή θέλει να μείνει έγκυος εντός των επόμενων δύο μηνών πρέπει να αποφύγει το εμβόλιο Pfizer, οπότε γιατί η έγκυος γυναίκα λαμβάνει αυτό το εμβόλιο; Δεν θα το ακούσετε στα κύρια μέσα.

Δυστυχώς, έχουν επίσης αναφερθεί 2 αναφορές για αποβολή μετά τη χορήγηση του εμβολίου Oxford / Astrazeneca.

Στη συνέχεια, σκοντάψαμε σε μια ακόμη πιο συγκλονιστική στατιστική. Το Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας έλαβε 59 αναφορές θανάτου και 7 αναφορές ξαφνικού θανάτου λόγω του εμβολίου Pfizer. Πρόκειται για 7 άτομα που πέφτουν νεκροί αμέσως μετά τη λήψη του «τρύπημα», καθώς ο κ. Χάνκοκ λατρεύει να το αποκαλεί.

Όμως, ο συνολικός αριθμός αναφορών “Fatal Outcome”, γνωστός και ως “Θάνατοι” λόγω του εμβολίου Pfizer από τις 24 Ιανουαρίου είναι 107. Άρα: 5 άτομα που είναι τώρα τυφλά, 21 που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, 4 που έχουν υποστεί αποβολή Ακόμα και μετά από συμβουλή της κυβέρνησης, σε όλες τις μικρές εκτυπώσεις, οι έγκυες γυναίκες να αποφύγουν το «τρύπημα» και 107 που έχουν πεθάνει δυστυχώς, όλα ως αποτέλεσμα της λήψης ενός πειραματικού, εγκεκριμένου με τη μορφή του επείγοντος εμβολίου, του οποίου οι κατασκευαστές έχουν απολύτως μηδενική ευθύνη για λογοδοσία ή αντιστάθμιση τυχόν ανεπιθύμητων ενεργειών.

Μπορούμε επίσης να σας πούμε ότι έως το 24 Ιανουαρίου 2021, το Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας έλαβε 69 αναφορές για το Bells Palsy λόγω του εμβολίου Pfizer / BioNTech. Η παράλυση του Bell είναι μια κατάσταση που προκαλεί αδυναμία ή παράλυση των μυών στη μία πλευρά του προσώπου. Είναι η πιο κοινή αιτία παράλυσης του προσώπου.

Φυσικά, η κυβέρνηση προσπάθησε να εξηγήσει όλες αυτές τις τρομερές παρενέργειες των εμβολίων Covid. Στην έκθεση δήλωσαν τα εξής:

Ένα υψηλό ποσοστό ατόμων που έχουν εμβολιαστεί στην εκστρατεία εμβολιασμού είναι πολύ ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους θα έχουν επίσης προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις. Η γήρανση και οι χρόνιες υποκείμενες ασθένειες καθιστούν πιο πιθανό ότι θα εμφανιστούν τυχαία ανεπιθύμητα συμβάντα, ειδικά δεδομένου ότι εμβολιάστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Είναι επομένως σημαντικό να εξετάσουμε προσεκτικά αυτές τις αναφορές για να διακρίνουμε πιθανές παρενέργειες από ασθένειες που θα είχαν συμβεί ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό.

Και αυτό, αναγνώστες, είναι ο ορισμός του να είσαι «υποκριτής». Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει με υποκείμενες καταστάσεις εντός 28 ημερών από ένα θετικό τεστ για το SARS-CoV-2, ωστόσο ο θάνατός τους έχει χαρακτηριστεί ως “Σίγουρα Covid” και έχει προστεθεί στα στατιστικά στοιχεία θανάτου Covid (Δεν μας πιστεύετε; Δείτε την εις βάθος ανάλυση των δεδομένων ONS και NHS εδώ). Φυσικά, επιτρέπεται μόνο να χρησιμοποιούμε αυτήν τη μέθοδο μέτρησης των θανάτων όταν πρόκειται για το Covid. Διότι, όταν πρόκειται για το εμβόλιο, μας λένε ότι πιθανότατα πέθαναν από τις «υποκείμενες συνθήκες» τους και θα έπρεπε να λαμβάνουν αναφορές θανάτου με «πρέζα αλάτι».

Το πρόβλημα με αυτή τη μέθοδο υπολογισμού του πρώτου είχε ως αποτέλεσμα οι Βρετανοί να ζουν υπό δικτατορική τυραννία για σχεδόν ένα χρόνο.

Αυτές είναι μόνο οι άμεσες παρενέργειες των εμβολίων Covid και μόνο αυτές που έχουν αναφερθεί. Φοβόμαστε να σκεφτούμε ποιες δυσμενείς επιπτώσεις μπορεί να δούμε μακροπρόθεσμα.

Θα λάβετε το “jab”;dailyexpose.co.uk 9/2/2021

dimpenews.com

Back to top button