breaking newsΕλλάδα

Ροδος Καιρίδης: Δεν ξέρω από πού ήρθαν…(Εισβολεις ειναι απ τον υπερπεραν ρε, τους καλεσε ο Κουλης)

Αυτο θα μας πουν σε λιγο….

Οτι ειναι εξωγηινοι….

Μην γελατε, ολα παιζουν….

Και καποιοι ηλιθιοι θα τους πιστεψουν….

Δειτε τι ειπε η υπουργαρα μας…

Σε μια απίστευτη -για τη θέση του- δήλωση προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, καθώς ισχυρίστηκε ότι οι εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο ήρθαν… από το πουθενά! 

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προκληθεί ένα μείζον ζήτημα με τους αλλοδαπούς που…κατασκηνώνουν σε κεντρικά σημεία της πόλης της Ρόδου (και όχι μόνο) δίνοντας μία εικόνα χάους.

Την ίδια ώρα από την πλευρά τους κυβέρνηση και Λιμενικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρμόδιου Υπουργού, μιλούν για…μειωμένες μεταναστευτικές ροές.

Κάτι που προκαλεί το εύλογο ερώτημα: Από πού ήρθαν όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες. Την απάντηση την έδωσε ο Δ.Καιρίδης, αφήνοντας ωστόσο άφωνους όσους τον άκουσαν.

«Δεν ξέρω» ήταν η απάντηση του υπουργού Μετανάστευσης, ο οποίος συνέχισε ισχυριζόμενος ότι…μπορεί να βρίσκονταν σε κάποιου είδους καταλύματα.

«Χθες (σ.σ. προχθές) έφυγαν 300 μετανάστες και σήμερα (σ.σ. χθες) πρόκειται να μεταχθούν άλλοι 300», είπε.

«Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει διαθέσει όλες τις απαραίτητες θέσεις για να επιλυθεί και αυτό το πρόβλημα» εξήγησε και συμπλήρωσε πως «η Ρόδος δεν έχει δομή γιατί στο παρελθόν δεν είχε πρόβλημα με ροές».

«Την προηγούμενη βδομάδα έφυγαν περίπου 800 άτομα. Αυτές οι ροές δεν είναι τωρινές, δεν ήρθαν χθες, είναι άνθρωποι που ήρθαν πριν από μερικούς μήνες και εμφανίζονται αίφνης στις κεντρικές πλατείες της πόλης. Έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ίσως εργάζονταν και τώρα στο τέλος της περιόδου εμφανίζονται».

πηγη

Back to top button