breaking newsΔιεθνή

Σοκαριστικό βίντεο με οδηγό που τρέχει, τινάζεται στον αέρα και καρφώνεται σε σπίτι – Πιθανόν να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Μέσα στο σπίτι, ένα μικρό παιδί καθόταν σε ένα κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο στο οποίο χτύπησε το αυτοκίνητο

Μια 73χρονη γυναίκα σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε ένα σπίτι στο Μιζούρι των ΗΠΑ την Τρίτη. Η γυναίκα, η οποία πιθανολογείται ότι είχε εκείνη την ώρα κάποιο επείγον ιατρικό πρόβλημα, έπεσε πάνω στο σπίτι γύρω στις 2:30 μ.μ.

Οι κάμερες στο σπίτι ενός γείτονα κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή, με το αυτοκίνητο να τινάζεται στον αέρα πριν πέσει πάνω στο σπίτι, διαλύοντας μέρος του.

Το αυτοκίνητο πέταξε στον αέρα πριν το καταγράψει η κάμερα, καθώς πετάχτηκε πάνω από ένα SUV, και κατεδάφισε το μπροστινό δωμάτιο του σπιτιού και προκάλεσε ζημιές στο γειτονικό σπίτι.

Η γυναίκα προσέκρουσε σε ένα ανάχωμα ενώ οδηγούσε με «εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα» πριν βρεθεί στον αέρα, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις.

Η γυναίκα ανακηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.

«Δεν επρόκειτο για απλή περίπτωση υπερβολικής ταχύτητας, αλλά μπορεί να ήταν αποτέλεσμα επείγοντος ιατρικού περιστατικού», δήλωσε στο δίκτυο KSDK εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της κομητείας του Σεντ Λούις, σύμφωνα με τη New York Post.

Μέσα στο σπίτι, ένα μικρό παιδί καθόταν σε ένα κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο στο οποίο καρφώθηκε το αυτοκίνητο, σπρώχνοντας το κρεβάτι στον τοίχο. Το παιδί δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το δίκτυο KMOV, και οι ενήλικες βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο και μιλούσαν για πολιτική.

Ο Derek Wentzel, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο «θα μπορούσε να τον είχε χτυπήσει εντελώς… δεν τον χτύπησε για εκατοστά». Η φίλη του Wentzel και οι γονείς του παιδιού βρίσκονταν επίσης στο σπίτι την ώρα που συνέβαινε η τρομακτική σύγκρουση.

Το σπίτι μπορεί να έχει καταστραφεί πλήρως, σύμφωνα με τον Wentzel. «Είπαν ότι μπορεί να μην μπορέσουμε να μπούμε καθόλου στο σπίτι μας».

Back to top button