breaking newsκοινωνία

Χάνουν το μοναδικό τους σπίτι 20.000 φτωχοί και μικρομεσαίοι δανειολήπτες από τους Γύπες των τραπεζών, δόξα να έχει το ευρώ

Οι ξένοι τραπεζικοί Γύπες που έχουν υφαρπάσει έναντι πινακίου φακής τις Ελληνικές τράπεζες, προωθούν την κατάσχεση 20.000 πρώτων κατοικιών μικρής αξίας μεταξύ 40.000-80.000 ευρώ. 

Ο πήχης της αξίας των ακινήτων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό, καθώς αποτελούν εγγύηση σε προβληματικά στεγαστικά δάνεια, έχει ήδη χαμηλώσει και κινείται κάτω από τις 50.000 ευρώ.

Οι πλειστηριασμοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να «πάρουν φωτιά», ανεξαρτήτως αξίας των ακινήτων αλλά και του ύψους του δανείου, από τον Ιανουάριο.

Τα κατοχικά ΜΜΕ κρύβουν την είδηση ή την σερβίρουν στα μαλακά, περιτυλίγοντάς την με διάφορες παραπλανητικές πληροφορίες ώστε να υποβαθμίσουν την ουσία.

Το γεγονός δηλ. ότι, η ευρω-ασυδοσία φτάνει στο σημείο να κατάσχει ακόμα και πρώτες κατοικίες ελάχιστης αξίας, που προφανώς αφορούν φτωχά ή μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού και όχι μεγαλοϊδιοκτήτες ή συστημικούς κακοπληρωτές. 

 Ενδιαφέρον είναι να μάθουμε αν μέσα στους 20.000 μικρο-ιδιοκτήτες που πρόκειται να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι, υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στη χώρα μας και συνεχίζουν να ευλογούν τη γερμανική ευρωφυλακή. Αν αυτό ισχύει, τότε η χώρα μας είναι καταδικασμένη.

 

 

 

odosdrachmis
Back to top button